• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miodrag Kostić kupuje Gorenjsku banku?

Izvor MONDO/Tanjug

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić rekao je u Portorožu da njegova kompanija želi da postane vlasnik slovenske Gorenjske banke.

"Sredstva za to imamo, sve ostalo je do regulative”, rekao je Kostić na 33. finansijskoj konferenciji u Portorožu pod nazivom "Nova bankarska i finansijska vremena. Kako poplavu novca pospremiti u suve novčanike".

U izjavi koju je ovom prilikom dao za Poslovni dnevnik Finance, Kostić je istakao i da vidi konsolidaciju slovenačkog bankarskog sistema sa najvise sedam banaka.

Miodrag Kostić prošle godine je, između ostalog, postao i vlasnik lukzusnog hotela u Portorožu  "Kempinski Palace". Nedavno je AIK Banka koja posluje u okviru MK Group preuzela 13,8 odsto akcija Gorenjske Banke.

Komentari 6

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sloba

Promasili ste temu! Rec je o tajkunu a ne o banci. Covek je pametan, obrazovan, kakve je samo domacice za zene imaooo...samo TO govori mnogo o njemu. A sa kakvim je sve politicarima bio u talu... Samo 30 000 najbolje Srpske zemlje poseduje... Koliko je samo, ovaj napaceni narod, proízveo takvih lopova, necasnih, bezobraznih i od vlasti favorizovanih (ne)ljudi. Mene, malog seljaka, je vise sramota da ukljucim televizor, da citam novine, muka mi je vise od silnih slinavih bogatasa. Pa apelujem na vlast da obidje svaku kucu, svaku njivu i svakog stanovnika ove drzave i ispita sta je ko i kako stekao. Napravite rez tuzilastvu, policiji, inspekciji i napravite novu agrarnu reformu! Stidim se ovakve demokratije i ne mogu vise da trpim ove nebuloze, gde pametniji i obrazovaniji od njih nemaju da plate struju a ON kupuje banke, hotele Kampinski itd. a vlast bivsa, sadasnja i buduca mu aplaudira. Sram vas bilo sve od reda!

građanin

Njega Vučiću pitaj kako se otima od države pod plaštom politike.Za 15 godina stvorio sumnjivu imperiju.Izvoz šećera ,prepakovan nikad nije ispitan .Zašto,zbog pametnjakovića u politici koji i sad sede u foteljama i naslađuju se lopovluku.Njega pošteni predsedniče tehničke vlade ne diraj,no no!

D9

slovenačke, ne slovenske

special image