• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naučite kako da unapredite svoj biznis

Izvor Promo

Webiz poslovna edukacija, namenjena svima koji žele da unaprede poslovanje pomoću savremenih tehnologija i digitalnih marketinških alata i tehnika, biće održana sredinom novembra u Subotici.

Bilo da se bavite proizvodnjom meda, šijete košulje, vlasnik ste hotela, vulkanizerske radnje, mesare, vinarije ili planirate da se bavite etno turizmom savremena tehnologija i novi mediji mogu da vam pomognu da bolje i kvalitetnije poslujete.

Dobrih primera iz prakse je mnogo, čak i u Srbiji. O nekima od njih biće reči na predstojećem Webizu u Subotici.

Webiz poslovna edukacija namenjena je poslovnim ljudima, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, pripadnicima kompanija, koji žele da unaprede poslovanje pomoću savremenih tehnologija i digitalnih marketinških alata i tehnika.

"Prednost našeg programa edukacije su praktična znanja, upotrebljive informacije i saveti koje posetioci mogu da primene na sopstveni biznis. Interakcija sa predavačima je intenzivna i ona se ne završava na kraju predavanja.

U okviru networkinga svako može da porazgovara sa predavačima i učesnicima edukacije i da se upozna sa drugim posetiocima. Potencijal upoznavanja i razmene iskustava na događajima ovakvog tipa je izuzetno veliki: ostvaruje se veliki broj poslovnih kontakata sa poslovnim ljudima iz cele Srbije, stvaraju se nova poznanstva i partnerstva, rađaju se poslovne ideje, razmenjuju se mišljenja i iskustva…", kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.


Nakon veoma uspešne konferencije u Zrenjaninu i edukacije na Zlatiboru, organizatori Webiza ovih dana intenzivno rade na pripremi još jednog edukativnog događaja koji će biti održan u Subotici, tačnije u hotelu Galleria od 18. do 20. novembra.

Ovoga puta slogan Webiz edukacije jeste "Otvaramo vrata novih mogućnosti", što po rečima organizatora dovoljno opisuje šta posetioci Webiza mogu da očekuju od predavanja u Subotici.

"Možda zvuči kao kliše, ali zaista mislimo da smo ovoga puta pripremili najkvalitetniji program do sada. Teme kojima ćemo se baviti su digitalni marketing, e-commerce, digitalni advertajzing, komunikacije, društvene mreže.

Ni ovoga puta nema kompromisa pri odabiru predavača, pa će posetiocima teme izložiti neki od najuvaženijih predavača iz oblasti digitalnog marketinga, kao i predstavnici velikih kompanija i digitalnih marketinških agencija: Istok Pavlović, dr Sanja Vučinić, Vladimir Cerić, Ivan Minić, Marko Ilić, Slobodan Marković, Aleksandar Petković, Goran Jankuloski i drugi", dodaje Kovač.

Detalje o Webiz poslovnoj edukaciji u Subotici saznajte na sajtu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image