• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za rad u Ikei više od 17.700 prijava

Izvor Tanjug

Kompanija Ikea, koja će na leto otvoriti prvu robnu kuću u Srbiji, u Beogradu, saopštila je danas da je za ukupno 250 otvorenih radnih mesta u toj robnoj kući stiglo 17.775 prijava.

 Ikea - veliki broj prijava na konkurs za posao Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović


Kako navode, najveći broj prijava stigao je iz Beograda - 13.151, dok je iz drugih mesta stiglo je 4.624 prijava.

Najveće interesovanje kandidati su pokazali za radna mesta u odeljenju prodaje za koja su primili skoro 7.000 prijava, a više od 2.000 kandidata prijavilo se i za odeljenja: kontakt centar u robnoj kući, zamena i povraćaj robe, prijem i dopuna robe.

U ovom krugu zapošljavanja raspisan je konkurs za 250 radnih mesta u odeljenjima prodaje, logistike, tehničkog upravljanja objektom, odnosa s kupcima, procene štete i popravke nameštaja, hrane, kontakt centru i odeljenju za rad na kasama.

Gradi se i druga Ikea u Beogradu


"U okviru priprema za otvaranje robne kuće u Bubanj potoku, ukupno smo od septembra prošle godine objavili 300 radnih mesta i primili ukupno skoro 25.000 prijava", izjavila je menadžerka za ljudske resurse u robnoj kući IKEA u Beogradu Jelena Roskić i dodala da će se u narednim mesecima posvetiti odabiru kandidata.

Robna kuća IKEA u Beogradu se otvara na leto 2017. godine, u Bubanj Potoku, a kako navode, tim od 300 ljudi će se brinuti za oko tri miliona posetilaca koje očekuju u prvoj godini poslovanja i za oko 9.500 proizvoda koji će biti ponuđeni.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nole

Ružno i tužno

Garfild

Za 250 radnih mesta 17700 prijava? Znaci jedan se zaposli a sedamdeset ceka novog "investitora". Toliko o tome kako nam je nezaposlenost nikad manja. Srbijo medju sljivama!

special image