Stižu pare!

Ako vam još nije leglo 100 evrića na račun, evo kada će...

Izvor mondo.rs

U narednih pet - šest dana biće isplaćeno po 100 evra svim građanima koji su se za tu pomoć prijavili, kaže ministar Siniša Mali.

Ilustracija
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Mali je za TV Pink rekao da je danas isplaćena pomoć za pola miliona građana u svim gradovima Srbije, a da će svakodnevno biti isplaćivano po toliko i da će svima koji su se do sada prijavili novac na račun leći u narednih pet šest dana.

On je rekao da se već četiri miliona i 50 hiljada ljudi prijavilo za tu pomoć, a sa penzionerima i socijalno ugroženima ukupno šest miliona građana.

Možda će vas zanimati

 Mali je ocenio da se pokazao kao pravo rešenje ovaj deo paketa mera za pomoć građanima i privredi da prođu kroz negativne posledice pandemije i da će on svakom nešto značiti.

"Polako zahuktavamo ekonomiju", rekao je Mali i podsetio da do 5. juna traje rok za prijavu i da će i onima koji se prijave 5. juna novac biti isplaćen do 7. juna.

"Neko će ga potrošiti u prodavnici, neka će fabrika proizvesti tu robu, na to se plati PDV koji ide u državnu kasu i mnogo razvijenije zemlje to rade, SAD i Japan, na primer i to je apsolutno opavdana mera", rekao je ministar.

Ukoliko se još niste prijavili a želite to možete učiniti putem telefona 0800 101 100 ili onlajn.

POGLEDAJTE UPUTSTVO:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt