Ekonomija

LUDILO OD CENA! Stan na Vračaru košta više nego kuća od 200 kvadrata u Toskani - Pršti od luksuza, JEFTINIJE OD BEOGRADA

Autor Ivana Vlajković

Kuća u Toskani od 200 kvadrata košta kao luks stan na Vračaru.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Oglas za prodaju kuće sa imanjem u regiji Kjanti u Toskani u Italiji privukao je veliku pažnju jer ova nekretnina, koja se nalazi na hektaru zemlje, košta kao luks stan na Vračaru u Beogradu

Četvorosoban stan od 109 kvadrata na Vračaru, kod Hrama Svetog Save, košta 725.400 evra, salonac u centru Beograda od 168 kvadrata košta 720.000 evra, dok za 171 kvadrat u Beogradu na vodi treba izdvojiti 738.888 evra. Za kuću u Toskani od 200 kvadrata treba izdvojiti 720.000 evra. 

"U srcu Kjantija, šarmantna kamena seoska kuća od oko 200 kvadratnih metara u prelepom zaseoku, sa privatnom baštom od 1.000 kvadratnih metara plus zemljište od jednog hektara i panoramski zajednički bazen. Kuća je na dva nivoa, ima veliki dnevni boravak sa kaminom, ugradnu kuhinju sa trpezarijom, radnu sobu, vešeraj, 4 spavaće sobe, 3 kupatila.

Kuća ima svoj privatni pristup, parking i pergolu. Neverovatan pogled od 360° na brda Kjanti Fjorentina. Ograđeno, dvorište, pomoćna zgrada, nekoliko maslina. Seoska kuća je savršeno obnovljena, čuvajući svoj autentični toskanski seoski stil. Sistem grejanja na sečku i solarni paneli omogućavaju velike uštede energije i manji uticaj na životnu sredinu. Podno grejanje", navodi se u oglasu koji je postavljen na Fejsbuku.

Imanje je strateški locirano u srcu Toskane, okruženo je brežuljcima, vinogradima, maslinjacima, a nalazi se na 15 minuta kolima od autoputa Firenca-Sijena, piše zadovoljna.nova.rs.

(MONDO)