SRBI ĆE MOĆI DA STIGNU ZA 2,5 SATA DO PRIMARKA, ISTRAŽILI SMO CENE! Papuče 170 RSD, patike 600, a farmerke 1.100

Pošto će Srbi uskoro moći da lako dođu do Primarka, istražili smo kakve su cene.

DELBO ANDREA/shutterstock

Modni gigant Primark se otvara na samo par sati od Beograda i to u Temišvaru 7. avgusta. Kako je najavljeno, prodavnica će se prostirati na 3.500m2. Ovo će biti prva prodavnica u zapadnom delu Rumunije, a iz Srbije će se jako lako stizati do nje. MONDO je proverio kako se kreću cene u Primarku koji važi za jedan od najjeftinijih brendova koji posluje u 15 zemalja.

Ženske "Primark" helanke mogu se kupiti po ceni od osam evra, letnje pantalone od laganog materijala za 16, a "skinny" farmerke u najjeftinijoj varijanti koštaju deset evra.

Najjeftiniji sako ili blejzer u "Primarku" košta 22 evra, a haljina kratkih rukava deset. Svečanije i duže haljine od skupljih materijala koštaju 20-40 evra. Majica na bretele može se kupiti već za 2,50 evra, a za majicu kratkih rukava cena kreće od 3,50 evra, u zavisnosti od materijala, aplikacija... Bluze i košulje su nešto skuplje i koštaju dvadesetak evra.

Obuća je u "Primarku" vrlo jeftina, što znači da ne treba da očekujete preveliki kvalitet. Patike nalik popularnim modelima poznatijih brendova mogu se kupiti već od šest evra. Početna cena sandala je 14 evra, dok salonke možete kupiti za 20 evra i više, u zavisnosti od modela. Ceger u "Primarku" košta jedan evro, mini-tašne i neseseri od 2,50 dok velika platnena torba košta 6,50 evra. Ženske tašne od imitacije kože i drugih materijala kreću se od desetak evra, pa naviše.

Nakit je u ovoj radnji vrlo pristupačan, pa alke srebrne boje koštaju 2,50 evra, set od 12 pari minđuša nalik biserima 3,50 evra, koliko košta i set tri narukvice zlatne boje.

Dečja garderoba

Haljinica za devojčice može se kupiti već od 3,50 evra, a najjeftinije farmerke za decu, od materijala sa elastinom, koštaju pet evra. Kada je obuća za decu u pitanju, cene patika se kreću od devet evra, papuče za plažu su manje od četiri evra, a sandale od šest pa naviše.

Prsluk za dete košta devet, a početna cena jakne je 16 evra. Pidžama za bebe sa "Dizni" motivom košta sedam evra, ali ako dodate samo evro više, kupujete set od dve pidžame nebrendiranog desena.

Stvari za kuću

Najjeftinija "singl" posteljina u "Primarku" košta 12 evra, jastučnica četiri, a ukrojeni čaršav sedam evra. Komplet od tri male krpe za kuhinju ili peškirića za kupatilo košta tri evra, a početna cena peškira za plažu, u zavisnosti od debljine, iznosi šest evra.

Set od četiri čaše košta pet evra, manja činija četiri, stoni podmetači evro po komadu... Kofer malih dimenzija možete kupiti za 30 evra, a veći za 45. Ako tražite masku za telefon, obična košta oko četiri evra dok futrola otporna na vodu košta samo tri.

Stvari za muškarce

Što se tiče stvari za muškarce, najjeftinija majica može da se nađe za 3 evra, a najskuplja majica košta 20 evra. Najjeftinije muške patike mogu da se nađu za 10 evra. Patike postoje u svim bojama i mogu da se nađu razni modeli - od sportskih do elegantnih patika.

Najskuplje patike koštaju 22 evra u Primarku. Što se tiče sandala i papuča cene se kreću od 1,5 evro za japanke, pa sve do 14 evra za papuče sa logom NBA. Muške trenerke se kreću od 5 pa do 30 evra za donji deo. Farmerke koštaju oko 12 evra, dok su najskuplje (slim fit) oko 22 evra.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Trik marketa  TikTok/joelmgibson

 (MONDO/J.D.)