• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BICIKLOM ZA ČISTIJI GRAD! NOVI SAD I 2024. GODINE PRUŽA POMOĆ GRAĐANIMA: Evo koliko novca svako dobija za KUPOVINU

Autor Teodora Boškovski

Grad Novi Sad i 2024. godine izdvaja subvencije za kupovinu novog bicikla!

 Grad Novi Sad subvencije za kupovinu bicikla 2024  Izvor: Grad Novi Sad

Grad Novi Sad ima sve pogodnosti za korišćenje bickli. Osim što je ovaj vid transporta ekonomičan i povoljno utiče na zagađenje životne sredine, takođe korišćenje bicikli pozitivno utiče i na zdravlje čoveka. Novosađani će i naredne 2024. godine imati priliku da apliciraju za subvencije za kupovinu novog bicikla, s obzirom da je Grad Novi Sad doneo odluku o nastavku akcije koja je 2023. godine imala veliki odziv građana.

"Planirano je da i sledeće godine Grad Novi Sad pruži podršku građanima za nabavku bicikla u iznosu od 20.000.000 dinara. Sve informacije biće blagovremeno objavljene na sajtu Uprave", istakli su za "NS Uživo" iz Gradske uprave za zaštitu životne sredine.

Za pomenute subvencije vlada sve veće interesovanje sugrađana i sugrađanki iz godine u godinu. Na konačnoj rang listi ove godine našlo se 1.467 građana, a pristiglo je preko 9.000 prijava za svega četiri minuta. Ove godine su subvencije iznosile 12.000 dinara po biciklu.

Kada krene početak prijava, građani će moći da apliciraju na sajtu Biciklom za čistiji grad na kom pišu i detaljna koraci prijave. Pravo da konkurišu imaju svi punoletni građani koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Novog Sada (adresa u ličnoj karti). Inače, Grad Novi Sad je prva lokalna samouprava koja je krenula 2021. godine da subvencioniše kupovinu bicikli.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image