• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"MALA SRBIJE BORIĆE SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA ZA SVOJU ČAST I OBRAZ!" Aleksandar Vučić govorio o rezoluciji o Srebrenici

Autor Aleksandar Blagić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na mitingu u Lazarevcu uoči beogradskih izbora.

 Aleksandar Vučić Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Izborna lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" održala je miting u Lazarevcu uoči beogradskih izbora 2. juna ove godine. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o mnogim temama, a dotakao se i rezolucije o Srebrenici. "Kada su krenuli sa inicijativama da naš narod nazovu genocidnim, pa nas onda danima obmanjuju šta je cilj toga, naš posao je da se borimo za našu zemlju. Ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog. Hvala vam na podršci jer znam da je i vama Srbija najvažnija. Narednih dana kada budem razgovarao sa kancelarom Šolcom, sa ukrajinskim i ruskim zvaničnicima, a nema lakih razgovora, da znate da ćemo u svakom trenutku da damo sve za našu Srbiju. Našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu.

Bili su sigurni da ćemo kao neki drugi pre 15-20 godina da spustimo glavu i kažemo: 'Da, veliki ste, jaki ste'. Mi smo rekli: 'Znamo koliko ste veliki i sa koliko problema možete da nas suočite', ali mi branimo najveću svetinju. Zato ćemo vam se suprostaviti u Njujorku i u Briselu i bilo gde da želite da ukinete srpski narod.

Vi znate da nisam optimista. Uvek sam ili surovi realista nego pesimista. Bolje mi je da ljudima predstavim stvari kakve jesu. Oni ne znaju šta da rade u Njujorku zbog angažmana Srbije. Ne znaju šta sa rezolucijom iza koje su stale najveće sile. Mala Srbija boriće se do poslednjeg trenutka za svoju čast i obraz. Može da se desi da za tu rezoluciju bude manje glasova protiv nego za. Jedna mala Srbija će da se bori za svoje ime i prezime, pritom poštujuću žrtve bošnjaka nikoga ne uvredivši. To je Srbija koja sme da se bori za sebe i za svoje građane", izjavio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:15
Obraćanje Aleksandra Vučića u Lazarevcu
Izvor: kurir televizija
Izvor: kurir televizija

(MONDO/A.B.)

Pročitajte i ovo

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kraba

Našu Srbiju nećemo da damo nikome i ni za šta na svetu.///// Tako je, ne damo je nikom ...... Samo eventualno Rio Tintu, Black Rock-u, Arapima ulagačima.....itd

Machiaveli💯

@Kraba tako je bre keba krabo

Moravamen

Prvo sta imamo mi preko Drine tamo sa time sto se desilo. Drugo sa rezolucijom ili bez nje, ja živim kako živim ni bolje ni gore nece mi biti. Tako da mene interesuje vise sta sa lošom društveno socijal situacijom ovde, a to rezulucije, manifesti, proglasi.... To su političke zabave koje mene ne interesuju.

special image