• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZBORNI ŠTABOVI SPREMNI ZA ZATVARANJE BIRALIŠTA: Nadmetanje i u posluženju - pogledajte kakvu su hranu i piće izneli

Autor Jelena Nikolić

U prostorije Srpske napredne stranke stigao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i mnogi drugi funkcioneri. Tu je već velika gužva koju čine medijske ekipe i ostali članovi, a postavljeno je i bogato posluženje, hrana i piće.

 Posluženje hrana i piće u izbornim štabovima izbori 2024 Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

U izbornim štabovima počelo je okupljanje kandidata i članova stranaka, kako bi sačekali zatvaranje birališta na izborima, a potom i prva obraćanja i rezultate glasanja koje ćemo saznati uskoro.

U prostorije Srpske napredne stranke stigao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, a u štab SNS stigli su i Vladimir Orlić, Darko Glišic, Nemanja Starović. Pristižu i pristalice stranke, kao i koalicioni partneri koji će čekati rezultate izbora. Tu je već velika gužva koju čine medijske ekipe i ostali članovi, a postavljeno je i bogato posluženje, hrana i piće.

Na stolu se našao roštilj i druge vrste mesa, meze, različite salate i sirevi...kao i sve vrste osvežavajućih pića, konobari su redom iznosili poslužavnike i ovale.

U izbornom štabu pokreta "Kreni promeni" koji predvodi Savo Manojlović postavljeno je posluženje, kao i u prostorijama koalicije "Biramo borbu" čiji je kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović.

U izbornom štabu pokreta "Mi snaga naroda" je počelo okupljanje. U štabu je prisutan Borislav Antonijević koji je kandidat za gradonačelnika Beograda.

Lokalni izbori održani su u redovnom terminu, četiri godine nakon prethodnih. Izuzetak je Beograd, gde su izbori za odbornike održani 17. decembra 2023. godine ali, nakon što vlast nije formirana u zakonom predviđenim rokovima, na izbore u Beogradu izlazi se ponovo.

(Mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image