Slušaj vest

U selu Bibaj kod Uroševca, na parkingu restorana u kome se održavaju svadbe, sinoć je ubijena jedna osoba. Za ubistvo je osumnjičen policijski službenik koji je uhapšen, potvrdio je portparol policije za region Uroševca Ćazim Reka. Reporteri prenosi da je ubijeni muškarac član porodice Prindona Sadriua, supruga predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani.

Ubistvo je, kako se sumnja, počinio službenik tzv. kosovske policije, koji je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati, rekao je zamenik direktora policije u regionu Uroševca Ćazim Reka.

"Večeras u 19.25, u ulici Anđel Zefi, u selu Bibaj, na parkingu sale za venčanja dogodilo se ubistvo. Po prijemu informacija, na lice mesta je odmah izašla dežurna policijska jedinica i istražitelji. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je policijski službenik, koji je uhapšen, a o slučaju su obavešteni Osnovno tužilaštvo u Uroševcu i Policijski inspektorat“, rekao je Reka za Reporteri.

Načelnik Policijskog inspektorata Kosova (PIK) Kuštrim Hodaj potvrdio je da je osumnjičeni za ubistvo pripadnik uroševačke policije.

Dodao je da su i ekipe PIK-a krenule na lice mesta radi uviđaja.

I Tužilaštvo u Uroševcu je potvrdilo da je ubijeni muškarac (89), kao i da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati.

"Motivi ubistva su još uvek nepoznati", rekla je portparolka Osnovnog tužilaštva u Uroševcu Vjosa Baftiu.

BONUS VIDEO: OSVANUO POSTER UBICE SRPSKOG POLICAJCA! Novinar UŽIVO iz Kosovske Mitrovice otkriva: Albanski mediji ga predstavaljaju kao HEROJA!

Kurir televizija OSVANUO POSTER UBICE SRPSKOG POLICAJCA! Novinar UŽIVO iz Kosovske Mitrovice otkriva: Albanski mediji ga predstavaljaju kao HEROJA!

(Mondo/Kosovo Online/Miloš Škrbić)