EVO GDE JE NESTAO TOMA FILA! Otkrio šta se dešava u Gradskoj skupštini, pa potkačio Nestorovića

Toma Fila, čuveni beogradski advokat i gradski odbornik, član Socijalističke partije Srbije (SPS), u poslednje vreme ne daje izjave i ne komentariše dešavanja, pa je prava retkost razgovor sa njim.

Youtube/K1 Televizija/Milos Petrovic - Putuj.rs/Printscreen

Toma Fila, čuveni beogradski advokat i gradski odbornik, član Socijalističke partije Srbije (SPS), u poslednje vreme ne daje izjave i ne komentariše dešavanja, pa je prava retkost razgovor sa njim.

Međutim za Mondo portal Fila nesebično deli informacije kako provodi vreme, gde planira da letuje ove godine, ali i šta je poručio Šapiću, novom/starom gradonačelniku Beograda.

"Sad se spremam da  letovanje tradicionalno provedem na Ohridu, gde imam stan. Moja supruga Vesna i ja tamo letujemo već 50 godina", započinje advokat.

Poseban kuriozitet vezan za ovo letovanje, ali i privatan život Tome File je i njegovo prijateljstvo sa najpoznatijim makedonskim kompozitorom pop muzike Grigorom Koprovom.

"Tamo je naš porodični prijatelj - Grigor Koprov. Izuzetan umetnik, koji je našao Tošeta Proseskog. On je napisao pesmu posvećenu mom rođendanu, koji svake godine proslavljam tamo 29. jula i nazvao je "Роденденот на Тома Фила". Tog dana na Ohridskom jezeru izvodi tu kompoziciju, a ja sa najbližima pevam", prepričava advokat Fila. 

Šapiću poručio na šta treba da obrati pažnju!

MONDO/Stefan Stojanović 

Skupština grada Beograda je formirana 21. juna.  Za predsednika Skupštine grada izabran je Nikola Nikodijević iz Socijalističke partije Srbije.  Zamenik gradonačelnika Beograda je Vesna Vidović, a gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

Odbornik Socijalističke partije Srbije Toma Fila otkrio je kako prolaze sastanci u Skupštini Grada Beograd.

"Treći put sam odbornik i ne mogu da razumem da neko ko je osvojio 24 mandata - Sava Manojlović iz "Kreni promeni"  i ostali, kako misli da bilo šta promeni, ako sedi kući uzima plate i tih palata se odriče u humanitarne svrhe? Ako već neće da prisustvuje sednicama,  bolje da je bojkotovao izbore. Nestorovićev pokret dobio je deset mandata, a njih devet glasa protiv za sve što se predloži", objašnjava sagovornik. 

Kaže i da se u ponedeljak održava zasedanje vezano za gradski budžet, ali i otkriva od čega bi on počeo da je izabran za gradonačelnika Beograda.

"Smatram da Beograd mora da bude beo. Gradska čistoća je najvažnija. Druga stavka na mojoj listi bi bila GSP -  rešavanje pitanja privatnih prevoznika. Radio bih na tome da svi autobusi budi novi - najviše četiri godine stari, da klima u njima radi, da budu čisti". 

Kurir/Petar Aleksić 

Fila objašnjava da je Šapić upoznat sa navedenim predlozima.

"Ja sam Šapuiću to već predočio. Smatram da sva prigradska mesta treba da imaju čistu vodu, da treba da se sredi metro, da Stari savski most, koji su gestapovci izgradil za četiri meseca mora da se skoloni . Šapić se slaže sa tim, nema primedbi", zaključuje Toma FIla.

BONUS VIDEO: "NIKO SE NE SVAĐA DOK JE SIROTINJA" Toma Fila o raspadu "Mi glas iz naroda": Sve tri frakcije će proći gore nego dosad

This browser does not support the video element.

"ĐINĐIĆEVIM UBICAMA DATI POMILOVANJE AKO DAJU DOKAZE" Toma Fila šokirao: Koliko je meni poznato, likvidiran je ZBOG KOSOVA  Kurir TV