Vjosa Osmani pobesnela na Samitu o Ukrajini! Postavila javno pitanje o obaveznom uvođenju sankcija Rusiji

Vjosa Osmani pobesnela je na Samitu u Dubrovniku zbog sankcija Rusiji.

Printscreen/Video Plus

Vjosa Osmani pobesnela je danas na Samitu u Dubrovniku i javno je postavila pitanje "zašto nema stavke o obaveznom uvođenju sankcija Rusiji". Da podsetimo, u Dubrovniku se održao Samit "Ukrajina - Jugoistočna Evropa" na kojem je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je naveo da "Srbija neće uvoditi sankcije Ruskoj Federaciji".

"Promenjen je član i podstiču se zemlje da se usklade sa merama EU. Srbija, to je ono što smo izmenili, tri-četiri stvari i to je bila jedna od stvari, Srbija poštuje svoju politiku — i nastaviće da vodi nezavisnu, slobodnu i slobodarsku politiku. Podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine, ali ćemo istovremeno ostati bez uvođenja sankcija Rusiji. To je naša politika. Skoncetrisali smo se na teritorijalni integritet Ukrajine, koji je u skladu sa Poveljom EU — i prihvaćeni su predlozi Republike Srbije", objasnio je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

UKRAJINA PONUDILA SVOJU POMOĆ! Evropa poplavljena, Dunav na trećem stepenu opasnosti: Čak ni evakuacija nije bila opcija, sve rade da bi izbegli žrtve!  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/Aleksandar Blagić)