Poslanica iz redova SPS Jelena Mihailović, koja je sinoć u Skupštini Srbije imala u najmanju ruku neuobičajen nastup, nije nepoznata domaćoj javnosti, a naročito ne u muzičkim krugovima.

Pažnju je juče skrenula na sebe repovanjem u poslaničkim klupama, ali i prošle godine, kada su mediji pisali o njenoj vezi sa skoro četiri decenije starijim muzičarem Bobanom Petrovićem (69), nekadašnjim di-džejem i biznismenom.

Ona je, inače, violončelistkinja koja se do sada nije bavila politikom, ali se njeno ime pojavljivalo u medijima upravo zbog emotivne veze sa dosta starijim muškarcem.

"Uleteo je u moj život poput furije, u to vreme 2010. sam završavala specijalističke studije", rekla je Jelena za "Gloriju", opisujući kako je počela veza sa Petrovićem.

On je, pak, Jelenu primetio najpre zbog njenog muzičkog talenta. Upoznali su se na jednom beogradskom događaju, a sve je počelo tako što joj je dao svoju knjigu "Rokanje" i CD.

O njihovoj vezi govorio je i Boban Petrović, koji je kazao da se sa Jelenom upoznao u trenutku kada je bio razveden od supruge i potpuno bez novca.

Kako je svojevremeno rekao medijima, ne želi velike pare, kao i da ga je veliki novac "već pogodio u životu i onda sam nastradao".

Kazao je i da je u tom trenutku bio "bez krova nad glavom".

"Nas dvoje vezuje pretežno muzika, a možda i to što sam pare potrošio pa se ona sažalila i primila me pod svoje skute. Emocije postoje, ali su više iskonske nego ovozemaljske, mi jesmo u kosmičkoj vezi koja bi trebalo da bude prava", rekao je Boban Petrović svojevremeno i dodao:

"Naš kontakt se ne svodi samo na banalnosti svakodnevnice, oboje smo u onom drugom videli nekog s kim je veoma interesantno provoditi svaki trenutak". 

Počeo je karijeru kao disk-džokej a nastavio je kao vlasnik mnogih diskoteka: "Safari" kluba, "Kluba M" i kultne "Zvezde"...

Muzičku karijeru započeo je sa svojom grupom "Zdravo" i broj jedan hitom "Meteorologija", a potom je kao solista sa pesmama "Prepad", "Đuskaj", "Kupatilo je shvatilo", dao veliki doprinos uspostavljanju autentičnog disko fanki zvuka u Jugoslaviji.

Kao potonji pripadnik svetskog džet seta, živeo je u svojoj velelepnoj palati u Marbelji, bio vlasnik FK Marbelja, vozio se svojim avionom sklapajući poslove širom sveta a na njegovoj legendarnoj jahti "Blue Cristal" društvo su mu pravili Šon Koneri, Dejvid Bekam, Kool and the Gang, Princ, Adnan Kašogi (tada najbogatiji čovek na svetu), predsednici i kraljevi mnogih država.

Inače, nastup poslanice SPS-a koji je juče privukao ogromnu pažnju javnosti pogledajte ispod. 

(Mondo/Blic)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.