• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić protiv zabrane Obraza i "1389"

Tomislav Nikolić izjavio je da organizacije poput "Pokreta 1389" i "Obraza" ne treba zabraniti, ali da one organizacije koje u svom programu pozivaju na nasilje, neće imati podršku naprednjaka.

Lider Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je u sredu uveče da organizacije poput "Pokreta 1389" i "Obraza" ne treba zabraniti, ali da one organizacije koje u svom programu pozivaju na nasilje, neće imati podršku SNS-a.

"Nigde nisam pročitao odluku nekog njihovog organa: 'Sada ćemo da bijemo svakog ko drugačije misli'. Takve treba zabraniti", kazao je Nikolić za televiziju B92.

On je naveo da policija i tužilaštvo "svesno prebacuju odgovornost za ono što se dešava u Srbiji, što je u drastičnom porastu, a što ne mogu da zaustave".

Prema njegovim rečima, država mora da omogući građanima da "otvore ventil".

"U nama je nagomilan bes... Ne kažem da je to opravdani ventil, ali država mora da shvati i da im omogući da negde taj ventil otvore, da se ne tuku po ulicama, da ne tuku strance... Ko je kriv? Država", kazao je Nikolić.

On je naveo da nasilne organizacije neće imati zaštitu SNS-a.

"Neće imati zaštitu. Zašto da se kriju iza naših leđa? Ali, moram da budem potpuno ubeđen da je neka organizacija nešto organizovala", rekao je Nikolić.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image