• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tači: Sramota me je...

Izvor MONDO/Tanjug

Kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da ga je sramota zbog događaja iz marta. 2004., da su ti događaji bili nepotrebni i da su osramotili Kosovo.


"Tada, 2004. godine, se desilo ono što je najmanje trebalo da se desi Kosovu. Desilo se nešto što je dovelo do toga da se Kosovo osramoti. Desilo se ugrožavanje crkava, paljenje nekoliko njih, spaljeno je nekoliko kuca. Za to je, mene licno, ako me pitate, i tada i danas sramota zbog tih akcija".

Taci je u razgovoru sa predstavnicima srpskih medija u cetvrtak u Caglavici, istakao da su martovsko nasilje tada sproveli pojedinci i da ce biti kažnjeni.

TRAGEDIJA KOSOVO: Da li iko osim Srbije pamti?

"Ko god je to pocinio bice kažnjen. Nije u tradiciji Albanaca da ugroze kulturno-istorijske spomenike, da ugroze imovinu, da popale kuce, da ugroze decu, žene i starije osobe. Uvek ce takva dela biti kažnjiva. Stvarno ne želim da se ikada više u ovo ponovi", kazao je Taci, prenela je RTK.

Obecao je da ce, kako je rekao, institucije raditi na tome da se takvo nasilje više nikada ne desi.


Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vatro Marx

Kako je ovaj terorista, zlikovac tako umiljat, on je odavno trebao biti osudjen kao Ajhmanu ili Musoliniu drugo ga nista i ne ocekuje.

Realan

Kako te i nece biti sramota?

Sveta

Da li je iko iz EU i UN rekao da ga je sramota za ono što se desilo na KiM 2004.godine. Nije. Zato što su i oni aktivno u tome učestvovali. Šta je Jeremić povodom toga uradio u UN? Ništa. Zašto? Zato što je i on u tom kolu........

special image