Korona virus

Opozicioni političari objavili spot "Svi kao jedan"

Izvor mondo.rs Izvor Tanjug

Na instagram profilu Narodne stranke danas se pojavio spot "Svi kao jedan", a u kojem se pojavljuju opozicioni političari koji su najavili bojkot predstojećih izbora u Srbiji.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

U spotu se pojavljuju lideri Stranke slobode i pravde Dragan Djilas, Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, Narodne stranke Vuk Jeremić i drugi koji pozivaju na solidarnost i podršku za sve oni koji ne mogu da rade od kuće.

"Pozivamo sve građane, sve političare i stranke, nevladine organizacije, sve sindikate, botove, pozivamo svakog pojedinca da ostavimo sve razlike po strani, da vodimo računa o drugima jednako kao o sebi, da se ne takmičimo ko je u pravu, da ne skupljamo političke poene, da brinemo jedni o drugima, da se svi brinemo o starijim sugrađanima, da svi podržimo one koji ne mogu da rade od kuće, i zdravstvene radnike, i medijske radnike, pekare, vozače, zaposlene u prodavnicama i apotekama, policajce i da svi zajedno pomognemo našoj Srbiji", poručili su političari u spotu.

U nastavku se konstatuje da Srbija jeste duboko podeljeno društvo, ali pandemija ne pravi razliku.

Poručili su da su u borbi za zdravlje Srbije političke razike nebitne: "Volimo Srbiju, ne delimo je kad je najteže - svi kao jedan".