Srbija

"Trifunović masne viceve pričao o mom detetu, a sad brani Đilasovu decu"

Izvor mondo.rs

Premijerka Ana Brnabić osudila je danas, kako je rekla, licemerje opozicije i plakanje za decom Dragana Đilasa, a da niko od njih nije osudio napade na njenu i porodicu Aleksandra Vučića.

2. 9. 1972. Sergej Trifunović
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

"Sergej Trifunović je najgore stvari pričao o mom detetu, najstrašnije stvari je govorio o mojoj porodici i on sad ima pravo da sutra apeluje da se zaštite nečija deca...Vređao je moje dete kad je bilo staro samo tri sata...to nikad nije viđeno u zemlji ni u svetu. Masni vicevi na račun moje porodice kad to dete nije bilo staro jedan jedini dan. Pa zašto kad želite normalnju srbiju ne osudite tog čoveka", zapitala je Brnabić, replicirajući poslaniku LSV Nenadu Čanku.

Ona mu je i poručila da ako je neko linčovan u Srbiji, onda je to predsednik Aleksandar Vučić sa sve porodicom i decom, za koje u jednoj emisiji poziva na ubistvo.

"Ponosna sam što sam član stranke i Vlade koja nikad nije napadala decu svojih protivnika, pomenula ih nije, ali smo videli jedan odijum kako je strašno da se napadaju nečija deca, pa i pozivanje na protest bez maski, bez distance. Samo to je za rubriku nije se dogodiolo, nije samo u pitanju lažna vest. Napad na decu Dragana Đilasa se nije dogodio, ali smo videli plač, kuknjavu i onesvešćivanja dela javnosti", rekla je Brnabić.

Ona je dodala da dan nakon toga biva zloupotreba fotografije starijeg sina predsednika Vučića koja nema nikave veze sa tekstom uz koji je objavljena, insinuiranjem nečega i dovođenjem u direktno životnu opasnost sina predsednika tako što mu se imputira da je deo nekog klana.