Srbija

VUČIĆ O LEČIĆU I SLUČAJU DANIJELE ŠTAJNFELD: To nije rečnik kojim jedan džentlmen treba da se koristi!

Autor Aleksandar Nastevski

Tužilaštvo je tražilo sve od policije i oni su ti koji odlučuju da li će ići dalje u postupak, poručuje Aleksandar Vučić.

Izvor: Happy TV/screenshot

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi odgovarao na pitanja o slučaju Danijele Štajnfeld koja je optužila srpskog glumca Branislava Lečića da ju je silovao.

"Otac sam ženskog deteta osetljiv sam na ono što je govorila Danijela Štajnfeld i ne mogu da govorim o tome. Po prirodi stvari koje ste mogli da vidite iz poruka nije rečnik kojim jedan džentlemen treba da se koristi", rekao je Vučić o Branislavu Lečiću i dodao:

"A da nekoga optužujem da je silovatelj, takođe nisam u stanju. Tužilaštvo je tražilo sve od policije i oni su ti koji odlučuju da li će ići dalje u postupak".

Predsednik Srbije je rekao da veruje tužilaštvu i polciji kada se radi o ovom slučaju i dodao da mrzi da bude, kako kaže, navijač.

Podsetimo, Branislav Lečić je pre nekoliko dana više od sedam sati davao izjavu u svojstvu građanina u beogradskoj policiji povodom optužbi glumice Štajnfeld za silovanje. Lečić je nakon davanja izjave snimio video klip u kom je naveo da je na njegov zahtev poligrafski testiran i da je, kako tvrdi, prošao poligraf.

Branislav Lečić je kako su mediji preneli navodno u policiji tražio i da se srpska glumica podvrgne polgirafskom ispitivanju.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.