Srbija

ŽESTOK BLAM ČEDE KOD JOVANE JOKSIMOVIĆ: Okrivio Ruse jer mu sin nije upisao Harvard -"Čuli da mu tata krade struju"

Autor Ivana Lazić

Čeda Jovanović se svojom izjavom o upisu sina na Harvard, našao na meti tviteraša.

Izvor: TV Prva/screenshot

Političar Čedomir Jovanović, koji je u poslednji vreme u centru porodičnih skandala, gostujući u Jutarnjem programu na K1, rekao je da njegov sin Mihajlo "nije mogao da upiše Harvard, jer nismo uveli sankcije Rusiji"! 

"Moj Mihajlo je u februaru mesecu aplikovao na Harvard, Stenford i još tri univerziteta Ajvi Lige. I prošao je na svih pet, obavio intervju i dobio mejl: "obavestićemo te o početku školske godine, proceduri" i tako dalje. To se sve dešavalo početkom februra meseca. U aprilu je stigao identičan mejl sa svih pet adresa gde je pisalo: "Mihajlo, tvoj upis je odložen, to je diskreciono pravo univerziteta". Zašto? Okreće telefone, tamo, vamo... Pa je l znate zašto? Zato što nismo uveli sankcije Rusiji. To je otišlo u tu krajnost i Srbija mora u jednom trenutku da donese odluku", izjavio je Jovanović.

Ispod snimka ovog Jovanovićevog gostovanja na Tviteru ređali su se komentari:

"Nije Mihajlo glup, nego su Rusi krivi", "Možda su čuli da mu tata krade struju", "Kakvog stručnjaka su izgubili" i "Znači da bi Mihajlo upisao Harvard, Srbija mora da uvede sankcije Rusiji, ja stvarno ne znam šta ova vlast još čeka", "Srce mi se pocepa, kud ovo čuh, i kamen bi zaplakao"...

Bilo je i tviteraša kojima je zasmetalo to što je Jovanović iskoristio reč "aplikovao na Harvard", umesto aplicirao.

Jedan tviteraš je čak i poslao zvaničan mejl Univerzitetu gde se raspituje o situaciji u kojoj se našao Čedin sin:

(MONDO)