Telo trudnica u poodmakloj fazi trudnoće pronađeno je kako pluta u jezeru Mičigen. Trudnica je izbodena na smrt, a identifikovana je kao 19-godišnjakinja iz Čikaga.

Zvaničnici su nakon identifikacije objavili da je trudnica Irijanu Viler, nestala žena iz Čikaga, koja je bila između šestog i devetog meseca trudnoće, piše Daily Mail.

Oglasila se policija i iznela podatke da su mledoj ženi nanete višestruke povrede oštrim predmetom, zbog čega se njena smrt istražuje kao ubistvo. Obdukcija tek treba da otkrije tačan uzrok smrti trudnice.

Irijana Viler je prošle nedelje pronađena kako pluta u vodi, gde je navodno provela između sedam i 12 dana. Njeno telo uočio je ribar 15. avgusta, a do 20. avgusta kancelarija šerifa objavila je skicu kako je žrtva mogla da izgleda pre nego što je određeno vreme provela u vodi. Kancelarija je posle toga primila nekoliko desetina poziva, od kojih ih je jedan odveo ka trudnici Irijani.

Vilerova je na nadzornoj kameri snimljena kako ulazi u prodavnicu, što je bio poslednji dan kada je viđena živa. Za sada nije poznato kako je završila u vodi, a još uvek niko nije uhapšen zbog ovog zločina.

(MONDO)