Pravi fenomen se dogodio u Kaliforniji kada su rođeni blizanci u dvema različitim godinama. Bebe su rođene u razmaku od petnaest minuta, a imaju rođendane u različitim danima, mesecima i godinama nakon što je jedna od njih došla na svet tačno u ponoć u novogodišnjoj noći.

Fatima Madrigal i Robert Truhiljo, iz Grinfilda u Kaliforniji, dočekali su svoje blizance, brata i sestru, Alfreda i Ajlin, ali rođebe u različitim danima Ovaj nesvakidašnji porođaj je obavljen u medicinskom centru Natividad.

Sin Alfredo rođen je u 23.45 sati 31. decembra 2021. godine, dok su roditelji dočekali ćerku Ajlin, u ponoć 1. januara 2022. godine, prenosi Dejli mejl.

Kako je mama Fatima rekla za medije, "ludo" je da njeno dvoje dece imaju različite rođendane, ali joj je drago što je Ajlin stigla dan kasnije.

"Meni je ludo što su blizanci, a imaju različite rođendane", rekla je ona, a preneto je u saopštenju za javnost iz medicinskog centra.

Kako je dodala, bila je iznenađena i srećna što je devojčica stigla u ponoć.

Porodični lekar u Natividad Medical Group, dr Ana Abril Arias je rekla da je ovo definitivno bio jedan od najupečatljivijih porođaja u njenoj karijeri.

"Bilo je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim mališanima da bezbedno stignu ovde 2021. i 2022. Kakav neverovatan način za početak Nove godine!", dodala je.

U SAD se svake godine rodi 120.000 blizanaca, što čini preko 3 procenta svih porođaja, ali je izuzetno retko da se blizanci rađaju u različitim danima, te da imaju različite rođendane. A gotov je neverovatnoda budu rođeni različitih godina.

(MONDO)