Brazilska influenserka Džudžu Vijeira doživela je neprijatnost kada je posetila Vatikan, pa su je izbacili jer je bila previše provokativno obučena.

"Prišao mi je čuvar i rekao da moram da napustim objekat, jer je rezervisan za molitve i nisam prikladno obučena. Stvarno me je bilo sramota, svi koji su bili tu su čuli šta mi je rekao", ispričala je ona.

Na sajtu Vatikana jasno piše da ženama nije dozvoljeno da uđu ako nose majice bez rukava, prekratke ili preuske majice. Ramena bi morala da budu pokrivena a suknje i haljine da budu ispod kolena.

"Obično je dobra ideja da ponesete šal ili helanke, kao i jaknu, posebno tokom hladnih meseci", savetuje se posetiteljkama Vatikana.

"Nisam znala da postoje pravila oblačenja, naravno da ne bih išla u odeći za klub. Obukla sam se sa stilom i svaki komad se slagao. Obukla sam ono što bih i inače za šetnju", rekla je ona.

Vijeira je obukla haljinicu koja jedva prekriva zadnjicu i čizme iznad kolena. Pogledajte njen stajling tokom putovanja po svetskim prestonicama!

Instagram/jujuvieira_oficial Džudžu Vijeira

(MONDO)