Neverovatan snimak je objavio britanski "Sun" na kojem se vidi grupa ruskih vojnika koji prolazi kroz jednu šumu u Ukrajini, a dok oni šetaju i izviđanju, sve vreme ih posmatra ukrajinski snajperista koji ih drži na nišanu! Nije poznato da li se radi samo o jednom snajperisti koji se nalazi na tom položaju ili je pored njega cela snajperska jedinica koja nadzire put pred njima kojim su prolazili ruski vojnici.

Nije poznata tačna lokacija, kao ni tačan datum kada se ovo dogodilo. Na snimku se vidi grupa ruskih vojnika koja pešači u pravcu ka snajperisti. Oni naravno ne vide snajperistu, ne znaju da je on tu i uopšte ne pretpostavljaju da ih neko sve vreme drži na nišanu.

U jednom trenutku snajperista započinje da puca ka njima. Ruski vojnici ubrzavaju korak i kreću da beže. Nije poznato da li ima povređenih ili smrtno stradalih u ovom okršaju ukrajinske i ruske vojske.

Pogledajte dramatičan video u kojem ukrajinski snajperista drži na nišanu grupu ruskih vojnika. Upozoravamo da je snimak uznemirujućeg karaktera

(MONDO)