• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DESET NOĆENJA U SEPTEMBRU SAMO 200€! Letovanje u prelepom mestu u Grčkoj za svačiji džep, ovo su CENE!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Parga je super destinacija za letovanje u septembru 2022, ovo su cene na Bookingu!

 Parga letovanje u septembru 2022  Izvor: YouTube/BookingHunterTV

Parga je grad u Grčkoj koji mnogi biraju za letovanje u septembru, a mi smo istražili cene smeštaja na sajtovima za samostalno iznajmljivanje. Ovo su cene letovanja u gradu Parga za septembar 2022. godine! Parga se nalazi na severozapadu Grčke, ima svega oko 2.500 stanovnika, a najpoznatija je po zamku koji se nadvija nad gradom, obnovljenom od strane Venecije nakon što su ga Turci srušili. Ima i prelepe plaže, tradicionalne taverne i restorane.

Najjeftinija ponuda za letovanje u Pargi u septembru 2022. godine koju smo pronašli je samo 48.000 dinara, odnosno 409 evra. Ali to je cena za dve osobe što znači da će vas, po osobi, letovanje u Grčkoj u septembru izaći na svega 204,5 evra.

Izvor: YouTube/BookingHunterTV

Parga nudi smeštaje različitih cena, pa tako možete naći dvokrevetnu sobu sa pogledom na more, od 5. do 15. septembra, po ceni od 65.000 dinara, odnosno nešto više od 500 evra, za dvoje.

Ako želite deluks varijantu, Parga nudi i vile sa pogledom na more, udaljene svega 150 metara od plaže. Deset noćenja za dve osobe koštaće vas nešto više od 150.000 dinara, odnosno 1.280 evra, a doručak je uključen u cenu.

Ako vas zanima još jeftinih destinacija za letovanje u septembru 2022, oduševiće vas činjenica da je Nei Pori još jeftiniji, a pročitajte i kakva je ponuda za letovanje u septembru na Lefkadi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image