Kralj Čarls Treći sinoć je ostao priseban da oda počast svojoj "dragi mami" kraljici, ali je skrivao suze kad je nakon snimanja pitao: "Jesam li završio?" Snimci iza kulisa objavljeni nakon istorijskog govora Njegovog Veličanstva naciji pokazuju vidno emotivnog Monarha kako pita snimateljsku ekipu da li je izvršio svoju dužnost, piše Dejli Star.

Kratak, nežan trenutak - objavljen na stranicama kraljevske porodice na društvenim mrežama - snimljen je kada su kamere prestale da snimaju nakon kraljevog prvog obraćanja zemlji. U svom prvom obraćanju kao monarh, on je izrazio svoju "tugu" zbog smrti svoje "voljene" majke dok je davao obećanje o doživotnoj službi.

I u pokušaju da popravi porodične razdore, on je izrazio svoju "ljubav" princu Hariju i njegovoj supruzi Megan dok "grade svoje živote u inostranstvu". Ali u roku od nekoliko sekundi nakon što je završio snimak svog prvog govora, na njegovom licu su se videle emocije sa kojom se borio poslednjih dana.

Producent Skaj njuza Džejms Brigs podelio je snimak na Tviteru, rekavši: "Ovaj video iza kulisa je objavio Kanal kraljevske porodice i jasno je da se vidi emocija u princu Čarlsu nakon snimanja njegovog govora. Kada kralj kaže 'Jesam li završio', teško je čak i najprekaljenijim ljudima da ne budu tužni."

Korisnici društvenih mreža su brzo pohvalili novoimenovanog suverena. "Ovo mora da je tako teško za sve njih da zamisle da pretrpe takav lični gubitak i da moraju da nastave sa svakodnevnim poslom", "Razmišljao sam o istoj stvari dok je govorio ... zamislite da se moram suočiti sa svim ovim strancima u jednom od najtežih dana sa kojima se čovek mora suočiti, i to sa milošću i snagom. Ogroman teret za nošenje".

prvo obraćanje čarlsa tiktok/@royalfamilychannel

 (MONDO)