• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUTIN PREDSTAVLJA VOJNE CILJEVE ZA 2023. GODINU! SPOMENUO I MERKEL: Jedna stvar ga je ostavila bez teksta - Rekli su..

Autor Sara Gajić

Vladimir Putin će danas predstaviti vojne planove za sledeću godinu.

 FwRacXObhKLAn3R0OmUkQldyePKjJwZa.jpg Izvor: kremlin.ru

Očekuje se da će ruski predsednik Vladimir Putin danas na sastanku postaviti svoje vojne ciljeve za 2023. godinu, prenose mediji pozivajući se na Kremlj. Sastanak sa zvaničnicima odbrane uključiće uvodnu poruku ministra odbrane Sergeja Šojgua

Prošle nedelje, Šojgu je posetio trupe uključene u, kako on naziva, specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini, nakon što je ministarstvo odbrane objavilo formiranje "prve kreativne brigade“, uključujući pevače i muzičare, kako bi se podigao moral. Ministarstvo je saopštilo da je Šojgu "obišao područja raspoređenih trupa i proverio napredne položaje ruskih jedinica u zoni specijalnih vojnih operacija", dodajući da je razgovarao sa vojnicima na liniji fronta.

Putin: Strani mediji ćute o granatiranju civila u Donjecku

Strani mediji i organizacije za ljudska prava ćute o ukrajinskim granatiranju civila u Donjecku, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom razgovora sa vršiocem dužnosti šefa Donjecke Narodne Republike (DNR) Denisom Pušilinom u utorak.

"Skrećem pažnju da nijedan strani medij ili organizacija za ljudska prava nisu govorili o ovom pitanju“, rekao je Putin, komentarišući pojačano granatiranje Donjecka. S druge strane, Pušilin je rekao da je situacija takva od 2014. "Da se ​​suočimo sa istinom: Donbas je pokušao da reši konflikt mirnim putem, a to je učinila i Rusija, koja je kao nacija garant učinila sve što je bilo u njenoj moći, pa je još više nego to. Kad bismo samo mogli da predvidimo - na osnovu onoga što smo videli tokom pregovora - da se Evropi i Zapadu ne može verovati", rekao je Pušilin i dodao da je šokiran nedavnim priznanjima bivše nemačke kancelarke Angele Merkel.

"Rekli su da ne planiraju da ispoštuju bilo kakve obaveze, da su potpisali dokumente samo da bi kupili vreme i prenaoružali Ukrajinu“, rekao je Putin.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Putine izgubio si

Rusi rat nisu dobili I ovo sada je izivljavanje nad civilima. To se vec dogodilo Kada Hitlerova invazija na Britaniju nije uspela pa su do '45 bombardovali I terorisali civile. Tako se rat ne dobija,bar nije u modernoj istoriji.

Treba

Za sl.godinu,proglasiti ratno stanje.Slati upozorenja 48h pre da se izvuče civili i ko zeli zatim otpočeti iz svih sredstava tepih bombardovanje.Uci posle toga i završiti rat.

KRIM🇺🇦

@Treba IZVRSITI AGRESIJU??I SVE UNISTITI TEPIH BOMBAMA??TAKO RAZMISLJA PROSECNI RYSOFFIL!!! IDI BRE LECISE!!🤮

special image