• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MASK ODGOVORIO NA PREDVIĐANJA MEDVEDEVA! ODUŠEVIO SE, PA SE PREDOMISLIO: "Ovo je nešto najluđe ikad, 2 stvari nedostaju"

Autor Sara Gajić

Vlasnik Tvitera Ilon Mask odgovorio je na previđanja Dmitrija Medvedeva za 2023. godinu.

 dimitrij medvedev ilon maks .jpg Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Youtube/Unsplash

Bivši ruski predsednik i sadašnji drugi čovek ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev objavio je prognozu za narednu godinu, odnosno spisak događaja koji bi mogli da se odigraju tokom 2023. godine među kojim je predvideo da će Ilon Mask postati predsednik Amerike. On je naveo da očekuje povećanje cene nafte, raspad unutar EU, da će Poljska i Mađarska da uzme deo Ukrajine.U svom mračnom previđanju je napisao  da će doći do nekoliko novih sukoba, i da će doći do "stvaranja Četvrtog Rajha na temelju Nemačke i satelita koji su joj se pridružili". 

Jedna od tački jeste i rat između Francuske i Četvrtog Rajha. "Podela Evrope, uključujući novu podelu Poljske i odvajanje Severne Irske od Kraljevine Velike Britanije i Severne Irske i priključenje Republici Irskoj", napisao je on.

Još jedan rat je na pomolu smatra Medvedev, ovaj put je to američki građanski rat, odvajanje Kalifornije i Teksasa u samostalne države.

"Naknadna pobeda Ilona Maska tokom predsedničkih izbora u SAD-u u nekim od država koje su nakon građanskog rata dodeljene republikancima", naglasio je on. Takođe je najavio da će u 2023. godini doći do kraha finansijskih tržišta.

Na ovu objavu reagovao je lično i Ilon Mask koji se u prvi mah oduševio predviđanjima koja pominju i njega na, pa detaljnije objasnio svoj stav.

 "To su definitivno najapsurdnija predviđanja koja sam ikada čuo, a istovremeno pokazuju i zapanjujući nedostatak svesti o napretku veštačke inteligencije i održive energije", odgovorio je Mask na Tviteru.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 16

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srb!

Ne bale,,, najludje ikada je sto si dao sansu twiterasima da te smene! 57:43%. Dao si stotine milijardi a sada si "R&D manager", posao koji i klinci posle fakulkteta mogu da rade! To je bale NAJLUDJE! Mislio si da te vole, a? hehehe

Evo ga samo što nije

Ruski je problem isti ko Srpski, uvjek znaju bolje i više o tuđim dvorištima nego li vlastnici tih dvorišta ili o svojem. Šta kaže mali medo za istočni rajh šta če da bude? Ode li Sibir ili ne?

???

@Evo ga samo što nije Vlastnici?

special image