• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"OPET NAM PRETE NEMAČKIM TENKOVIMA"! Putinov govor povodom godišnjice probudio duhove prošlosti, otkrio i sve SAVEZNIKE!

Autor Aleksandar Blagić

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se povodom 80. godišnjice poraza fašizma u borbi za grad Staljingrad i rekao da "Rusiji ponovo prete nemačkim tenkovima".

 profimedia-0746649530.jpg Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratio se danas javnosti povodom 80. godišnjice poraza fašizma u bitci za Staljingrad i tim povodom je rekao da je "neverovatno da Rusiji ponovo prete nemački tenkovi leopard koji imaju krst na sebi", piše ruski "Sputnjik". Prema njegovim rečima, bitka za Staljingrad bila je bitka za opstanak rastrzane, ali nepokorne zemlje.

"Sada, nažalost, vidimo da ideologija nacizma, u svom modernom obliku, u modernoj manifestaciji, ponovo stvara direktne pretnje bezbednosti naše zemlje. Ponovo smo prinuđeni da odbijamo agresiju kolektivnog Zapada. Spremnost zarad istine da se ide do kraja i učini nemoguće bila je i jeste u krvi višenacionalnog naroda Ruske Federacije", naveo je ruski predsednik u svom obraćanju.

Istakao je da je neverovatno da Rusiji ponovo prete nemačkim tenkovima marke "leopard".

"Neverovatno, ali istinito. Opet nam prete nemačkim tenkovima leopard, na čijim oklopima se nalaze krstovi. I oni će se ponovo boriti sa Rusijom na tlu Ukrajine rukama ... banderovaca (neonacista). Oni koji nam prete, očigledno, ne razumeju jednostavnu istinu – svi naši ljudi, svi smo odrasli i kroz majčino mleko popili tradiciju našeg naroda, generacija pobednika koji su svojim radom, znojem i krvlju stvarali našu zemlju i predali nam je u nasleđe. Rusija je sigurna u svoju pobedu", zaključio je Vladimir Putin, predsednik Rusije.

Za kraj svog govora je ostavio da, "uprkos naporima zvanične i korumpirane propagande zapadnih elita, Rusija ima mnogo prijatelja širom sveta". Prema njegovim rečima, Rusija ima prijatelje i u Evropi i u Severnoj Americi.

MONDO redakcija informacije o sukobu u Ukrajini prenosi u skladu sa dužnom novinarskom pažnjom, koristeći izvore koji se oslanjaju na dugogodišnji kredibilitet kada je u pitanju istinitost informacija koje objavljuju. Svesni smo činjenice da se u informacije o ratu često umeša i propaganda, naročito kada su manje relevantni izvori u pitanju. Zbog toga pozivamo vas, naše čitaoce, da nam skrenete pažnju ukoliko primetite netačnu informaciju, kako bismo ispravili nenamerne greške. Pišite nam na [email protected].

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 66

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fijuuu

Nije Putin državnik da ostavi svoje sunarodnike na cedilu!

Živjela Rusija!!!

Druže predsjednice,živ nam i zdrav bio 100godina.Do pobjede...pa kroz pobjedu ujedinimo Jugoslaviju.Da zagospodarimo Europom da sunce ponovo zasija u duhu bratstva i jedinstva sljedećih tisuću godina.Pogledajmo jedne od zadnjih epizoda top lista nadrealista,slozicete se svi da su do sad pogadjali buducnos sa Karajlicem na čelu bolje od Nosterdamusa,iako smo se tad smijali u svim našim republikama

ZIVJELA UKRAJINA

@Živjela Rusija!!! OVO STO DANAS RUSIJA RADI !!I HITLER JE NAKADA DAVKO POKUSAO!!!!I ZNA SE KAKO JE PROSAO!!!!!!? 🇺🇦⚜️❤️🇺🇸🇺🇦⚜️❤️🇺🇸❤️⚜️🇺🇦

special image