Isplivale su nove informacije o ubistvu  Ane Volš nakon ročišta u četvrtak. Za njenu smrt optužen je suprug Brajan Volš koji je od januara u zatvoru. Prema najnovijim informacijama koje su se pojavile u medijima, policija u Kohasetu, gradiću u kome su Volšovi živeli, dan pre Brajanovog hapšenja dobila je neobičan mejl koji je sugerisao da je Ana kidnapovana. 

"Ovde kod nas je neka Ana Volš", pisalo je u mejlu u kojem se aludiralo i na neki nepreciziran posao vredan 127.000 dolara i dodaje da je "ona zabrljala", objavila je televizija WCVB, a prenosi Daili Bist. "Ona je sa nama i ako ne bude platila taj novac... nikad se neće vratiti", pisalo je navodno u mejlu. Policija nije otkrivala više detalja u vezi sa ovom porukom.

Objavljene fotografije Brajana

Pojavila su se i fotografije sa nadzornih kamera prodavnice na kojima se vidi kako Brajan kupuje sredstva i pribor za čišćenje, kao i kako nosi kesu za smeće. Otkriveno je i da je Ana Volš navodno bila u ljubavnoj vezi sa muškarcem čije ime još nije poznato. Zbog toga je, navodi se, Brajan unajmio i detektiva.

Među novim informacijama je i da je policija obavila razgovor sa tim muškarcem u Vašingtonu 7. januara, dan pre Brajanovog hapšenja. On je priznao policiji da se "zabavljao" sa Anom. U spisima se navodi da je istražiteljima rekao kako je taj "odnos postajao sve ozbiljniji prethodnih nekoliko meseci i da su proveli Dan zahvalnosti zajedno u Dablinu."

Pogledajte njene fotografije sa društvenih mreža:

Instagaram/anawalshe ana volš

Jedan Anin prijatelj je rekao i da je ona svom suprugu dala "ultimatum" zbog toga što mu je pretila presuda u federalnom slučaju za prevaru i da je planirala da se preseli sa decom u Vašington gde je i radila, prenosi Telegraf. Pomoćnik okružnog tužioca Norfolka Greg Konor rekao je i da je Ana Volš imala je životno osiguranje na iznos od 2,2 miliona dolara, a Brajan Volš je jedini korisnik.

(MONDO)