Ronilac koji hvata jastoge otkrio je detalje o trenutku kada ga je kit progutao celog. Majkl Pakard se našao u ustima grbavog kita u Provinstaunu u Masačusetsu u junu 2021. Incident koji prkosi smrti dospeo je na naslovnice širom sveta – a sada je sve ispričao na Reddit-u 'Pitaj me bilo šta' na mreži gde su ljudi mogli direktno da mu postavljaju pitanja. 

I neverovatno, to nije bio prvi susret 57-godišnjaka sa smrću, budući da je takođe učestvovao u avionskoj nesreći 2001. godine u kojoj su poginule tri osobe. LadBible izveštava da je Packard rekao: "Bio sam zarobljen oko 30-40 sekundi. Da, skoro sam bio ubeđen da ću tog dana umreti, dodao je. "Mogao sam da se ugušim ili udavim da nisam na vreme vratio u usta aparat za disanje." Kit je ispljunuo Pakarda kada je isplivao na površinu. "Rekao sam u bolnici, 'Zaglavio sam se u kitovim ustima'", rekao je. "Sve medicinske sestre i lekari u bolnici su dolazili da me vide i pitaju me o tome. "Ušla je jedna medicinska sestra sa blokom, tražila mi je brojeve lutrije!"

Druga osoba upitala ga je šta mu je bila poslednja misao nakon što je shvatio da ga je pojeo kit. Pakard je odgovorio: "Moja žena i deca." Njegov sin Džejkob je takođe bio prisutan na onlajn događaju kako bi podelio kako se oseća u vezi sa nestvarnim iskustvom svog oca. Rekao je: "Izvukao sam se sa časa španskog i rekli su mi da se dogodila nesreća, vezana za kitove." Nakon incidenta, Pakard je uradio intervju gde je detaljnije objasnio šta se dogodilo. Rekao je: "Zaronio sam i spuštao se na dno. Onda me nešto lupilo. Baš kao teretni voz... i onda je odjednom sve postalo crno. I voda je samo jurila, jurila oko mene, i bilo je crno, mogao sam da osetim pritisak na celo telo. I samo sam se kretao kroz vodu kao opako brzo. Samom sebi sam rekao 'šta je je****'. " Pakard je takođe bio na letu iz San Hozea za Puerto Himenez kada se avion srušio, pri čemu su tri osobe poginule. Zadobio je teške povrede lica i višestruke polomljene kosti u rukama i nogama. On i još četiri putnika preživeli su dve noći u kostarikanskoj džungli pre nego što su ih spasioci pronašli.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR SA BAZENA! Trener nestao pod vodom kada ga je KIT UBICA zgrabio! (VIDEO) Amtv

 (MONDO)