• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OMILJENA DESTINACIJA SRBA SPUŠTA CENE! Najjeftinije letovanje na Mikonosu u 2023. godini, 10 dana na moru samo 400€

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Mikonos je omiljena destinacija Srba, a mi smo pronašli najjeftiniji smeštaj za avgust i septembar 2023. godine!

 Najjeftinije letovanje na Mikonosu avgust i septembar 2023 Izvor: Shutterstock

Smešten u srcu arhipelaga Kiklada u Egejskom moru, Mikonos je kao blistav dragulj koji nudi letovanje bez premca. Sa netaknutim plažama, bogatom istorijom, živahnim noćnim životom i zadivljujućom lepotom, Mikonos je zaslužio svoje mesto kao željeno žarište za putnike koji traže parče raja za svoje letovanje 2023. godine!

Najjeftiniji smeštaj na Mikonosu za kraj avgusta i početak septembra 2023. godine su svakako apartmani u blizini plaže. Apartmani koje možete iznajmiti preko sajtova za izdavanje smeštaja su uglavnom vrlo povoljni, pa smo na jednom od njih pronašli devet noćenja u Ornosu za dvoje odraslih po ceni od 800€. To je samo 400€ po osobi za deset dana na Mikonosu!

Ako tražite nešto lepši smeštaj, prostraniji apartmani i sobe u mestima kao što je Agios Joanis na Mikonosu mogu se rezervisati za 900€ za devet noćenja, za dvoje odraslih.

Evo još nekoliko razloga da odaberete baš Mikonos za svoje letovanje 2023. godine!

Plaže na Mikonosu

Jedna od najprivlačnijih karakteristika Mikonosa je njegova zbirka očaravajućih plaža. Od mirnog raja Agios Sostisa do užurbanog peska Rajske plaže, Mikonos nudi plažu za svačiji ukus za letovanje 2023. godine. Azurne vode i praškasti zlatni pesak pozivaju na opuštanje, dok niz vodenih sportova i aktivnosti obećavaju beskrajnu zabavu. Plaža Elia, poznata po kristalno čistom moru i elegantnim salonima, predstavlja primer sklonosti Mikonosa ka luksuzu i udobnosti.

Istorija Mikonosa

Mikonos se može pohvaliti zadivljujućom istorijom koja mami istraživanje. Vetrenjače, koje su zaštitni znak ostrva, stoje kao stoički stražari sa pogledom na slikoviti pejzaž. Zaronite u prošlost u Arheološkom muzeju, gde riznica artefakata nudi uvid u drevne civilizacije Mikonosa. Ikonična crkva Paraportijani, upečatljiva izbeljena struktura koja izgleda da prkosi gravitaciji, služi kao svedočanstvo o arhitektonskim čudima ostrva.

Izvor: Shutterstock

Noćni život Mikonosa

Dok sunce zalazi ispod horizonta, Mikonos se pretvara u živo igralište za ljubitelje noćnog života. Šarmantne ulice grada Mikonosa oživljavaju kaleidoskopom boja, muzike i energije. Od šik koktel salona do pulsirajućih noćnih klubova, ostrvo zadovoljava sve ukuse. Svetski poznati klub na plaži "Scorpios" nudi mešavinu muzike, gastronomije i umetnosti, stvarajući nezaboravno noćno iskustvo.

Hrana na Mikonosu

Mikonos golica nepce eklektičnom kulinarskom scenom koja slavi i lokalnu tradiciju i internacionalne ukuse. Taverne na obali nude sveže ulovljene morske plodove, pečene na roštilju do savršenstva i začinjene jedinstvenim ostrvskim biljem. Uronite u lokalnu kulturu uz gutljaj uzoa ili ukusni suvlaki. Bilo da jedete u slikovitom seocetu ili u vrhunskom restoranu, kulinarska ponuda Mikonosa će sigurno oduševiti čak i najizbirljivija nepca.

Arhitektura Mikonosa

Arhitektura ostrva je harmonična simfonija jednostavnosti i elegancije. Tradicionalne kubične kuće, obojene u blistave nijanse bele i plave, stvaraju zadivljujući kontrast na azurnoj pozadini mora i neba. Krivudajući kroz uske uličice grada Mikonosa, posetioci ne mogu a da ne budu očarani slikovitom lepotom koja ih okružuje i čini njihove fotografije sa letovanja 2023. godine nezaboravnim. 

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:54
Letovanje sa decom
Izvor: Twitter/Minjica80
Izvor: Twitter/Minjica80

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pozz

Izvinjavam se, ali od kad je MIKONOS omiljena destinacija Srba??

Doca

Ja još u novembru uplatio lux apartman na Eviji, 30 metara od mora, besplatne ležaljke koje pripadaju vili, besplatna klima, ima peškire,roštilj, tv, parking... Beskrajno ljubazni domaćini. Cena kreveta od 04.09.-24.09. je 8 evra po osobi dnevno. 320 evra za ženu i mene za 20 dana. Pa vi uporedite i setite se i cene aviona do Mikonosa....

special image