• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJEFTINIJE LETOVANJE U SEPTEMBRU 2023. GODINE! Smeštaj SMEŠNIH 130€ po osobi, more prelepo, a tamo ste za 8 sati!

Autor Ivana Lazić

Letovanje u Albaniji u septembru 2023, najjeftinije ponude za smeštaj!

 Najjeftinije letovanje u Albaniji u septembru 2023 Izvor: YouTube/Bucket list travellers

Ako tražite jeftino letovanje u Albaniji za septembar 2023. godine, imamo odličnu vest za vas - jeftina letovališta i smeštaj biće još povoljnija u septembru ove godine. Letovanje u Albaniji od 1. do 10. septembra 2023. može da vas košta manje od 400€, ako je samo smeštaj u pitanju!

Evo koje su najjeftinije ponude za letovanje u Albaniji. Grad Drač, koji je turistima iz Srbije najbliži, nudi više apartmana, hotela i drugih tipova smeštaja kojima tokom septembra 2023. padaju cene. A za osam sati kolima ste tamo!

Letovanje u Albaniji, u Draču, od 1. do 10. septembra 2023. godine za smeštaj može da vas "izađe" svega 33.000 dinara. U pitanju je devet noćenja a smeštaj je za dve odrasle osobe, što znači da je cena po osobi samo 187€!

Izvor: YouTube/Bucket list travellers

Po ovoj ceni dobijate apartman od 56 metara kvadratnih sa kupatilom, kuhinjom, spavaćom i dnevnom sobom, blizu mora! Ima pogled na plažu i nalazi se manje od tri kilometra od centra grada.

Sledeći jeftini smeštaj za letovanje u Albaniji u septembru 2023, za iste datume i dvoje odraslih turista, još je veći. Nalazi se dalje od centra Drača, ima 65 metara kvadratnih i četiri kreveta. Cena je 189€ po osobi za devet noćenja u septembru 2023. godine.

Ako biste da iznajmite malo luksuzniji stan, 150 metara od plaže, na sajtovima za rezervacije i iznajmljivanje smeštaja pronašli smo "fensi" stan od 60 metara kvadratnih u Draču. Cena je 480€ za devet noćenja za dvoje, odnosno 240€ po osobi.

Ubedljivo najjeftinije letovanje u Albaniji u septembru 2023. godine biće ako iznajmite samo sobu. Imate pristup kupatilu, ne i svoju kuhinju, što ne bi trebalo da vas brine jer su restorani jeftini, a hrana odlična.

Izvor: YouTube/Bucket list travellers

Cena je samo 260 evra za devet noćenja od 1. do 10. septembra 2023. godine. Znači da ćete smeštaj za letovanje u septembru u Albaniji platiti samo 130€ po osobi.

Ne propustite ni najjeftinije letovanje u Grčkoj u septembru 2023, kao i neverovatnu ponudu za letovanje u Španiji 2023. godine!

BONUS VIDEO: Aleksandar Seničić za Kurir TV o najatraktivnijim destinacijama za letovanje!

Pogledajte

07:29
ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE
Izvor: Kurir TV
Izvor: Kurir TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mama

Grcka, septembar, Tasos, put i smestaj 145€...

Bg

I treba nas j.... samo mi mozemo da otvaramo omv pumpe i idemo u AL na more, i treba svi da nas pljuju kad sami sebe ne poštujemo...

Za te pare

U septembru ima i u Grckoj. Mozda i jeftinije, ima sigurno. Poz A da, necete nas razdvojiti sa Grcima

special image