• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJEFTINIJE LETOVANJE U GRČKOJ U SEPTEMBRU 2023. GODINE: Manje od 100€ po osobi za deset dana! Evo kakav je smeštaj

Autor Ivana Lazić

Ovo su najjeftinije opcije za letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine!

 Najjeftinije letovanje u Grčkoj u septembru 2023 Izvor: YouTube/WizardTraveller

Tražite najjeftinije letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine? Postoji nekoliko varijanti letovanja u Grčkoj koje ne moraju da koštaju mnogo, a mi smo pronašli najjeftinije!

Deset noćenja za dve odrasle osobe u mestu Eksarkeja kod Atine je manje od 200 evra, ali imajte na umu, u pitanju je spavaonica. Ako ste raspoloženi za avanturističko, "studentsko" putovanje i ne smeta vam da delite životni prostor sa drugim ljudima, ovakav vid najjeftinijeg letovanja u Grčkoj u septembru 2013. će vas izaći 180€.

Neos Kosmos takođe nudi najjeftinije letovanje u septembru u Grčkoj, po sajtovima za izdavanje smeštaja. Opet je u pitanju spavaonica, doduše nešto lepša, a cena je 190€ za dve odrasle osobe i deset noćenja početkom septembra.

Ako je u pitanju stan koji biste iznajmili za jeftino letovanje u Grčkoj početkom septembra, u Sikaminei postoji takav smeštaj za 220€ od 31. avgusta do 10. septembra 2023. godine. Ovo je cena za dvoje, a ceo stan ima 40 metara kvadratnih, kuhinju i kupatilo.

Kampovanje u šatorima je takođe dobar izbor za jeftino letovanje u Grčkoj u septembru 2023. godine, na mestima kao što su Igumenica, Pirgos, Milopotas... Prosek cene je 100-120€ po osobi za deset noćenja.

Ako imate više od 250€, u Asprovalti možete da iznajmite sobu za dvoje po ceni od 260€ za deset noćenja početkom septembra 2023. godine.

Naravno, za ovakva letovanja dodajte i troškove prevoza, ali oni ne moraju da budu veliki. Istražite ponude turističkih agencija i sajtova za iznajmljivanje smeštaja u Grčkoj za septembar 2023. godine. Vaše jeftino letovanje u septembru, u Grčkoj koja je uvek omiljeni izbor Srba, ne mora da košta mnogo.

Pročitajte i ovo: Najjeftinije letovanje na Mikonosu u septembru 2023. godine

BONUS VIDEO: Kakve su cene na Tasosu ove godine?

Pogledajte

00:44
Cene na Tasosu
Izvor: Tiktok/nikana.gr
Izvor: Tiktok/nikana.gr

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image