Zamenik guvernera Teksasa Dan Patrik rekao je da bi Bajdenova administracija napravila grešku kada bi se suočila sa pripadnicima Nacionalne garde Teksasa i drugih državnih jedinica.

Strahovi od sukoba i tenzija između federalnih i državnih jedinica i dalje su "u vazduhu" nakon što je odlukom Vrhovnog suda rečeno da bi federalni granični agenti mogli da preseku žicu koju je na granice postavlla "Usamljena zvezda" guvernera Teksasa Grega Abota, prenosi Foks njuz.

"Najveća greška koju bi Bajdenova administracija mogla da napravi bila bi da se suoči sa našom vojskom, našom nacionalnom gardom na našoj granici, u ovom parku, kada zapravo radimo posao koji američki narod želi. Ako se spuste i stvore situaciju, cela Amerika već zna da će jasno videti da su demokrate spremne da preuzmu državu koja funkcioniše po našem ustavnom pravu da štiti naš narod", rekao je Patrik za Foks njuz.

BONUS VIDEO:

"NEĆE PRIZNATI PORAZ TOKOM PREDIZBORNE KAMPANJE" Lutovac: Da li Bajden pravilno rasuđuje? Pitanje je kada će DIĆI BELU ZASTAVU Kurir TV

(MONDO/U. M.)