Rouzi Morel je se*sualna radnica i politički kandidat za novoregistrovanu partiju "All is God", koja će se boriti za mesto u Južnom Dorsetu, izbornoj jedinici Donjeg doma britanskog parlamenta.

Rouzi je privukla pažnju u centru Londona nakon što se pojavila u bikiniju sa britanskom zastavom. Cilj njenog nastupa je bio da unapredi svest o ciljevima buduće stranke čiji je član. Rouzi će postati prva se*sualna radnica koja će ući u politiku. Rouzi ima profil na stranici "Aw Lists" , koja je zbir profila radnika sa sadržajem za odrasle. Tamo se potencijalnim klijentima predstavlja pod korisničkim imenom "RosieSe*Therapist".

"Ja sam Trenirani terapeut sa strašću prema se*su i pomaganju ljudima. Se*s je vitalni deo naših života i kao terapeut i kao model za kameru, želim da ohrabrim ljude da slave se*s i uživaju u svojim fantazijama i da osete slobodu sa svojim telomi željama", stoji na sajtu. Deklarisana je kao kombinacija "terapeuta, izvođača, ku*ve i boginje" koja će klijentima doneti iskustvo bolje od uobičajenih iskustava. Iz njenog opisa takođe može se još saznati da je diplomirala psihologiju i da je obučeni napredni terapeut tehnike emocionalne slobode i Reiki majstor.

Cal Ford / Zuma Press / Profimedia Britanka

"Ja sam duboko duhovna osoba i u stanju sam da kanališem za vas; ovo je neobičan dar koji mi omogućava da se povežem sa energijama Boginje dok vas lečim. Takođe sam vidovita, veoma intuitivna i veoma osetljiva; svi ovi alati mi omogućavaju da osetim šta vas koči, razumem isceljenje koje vam je potrebno, isporučim to isceljenje i ispunim vaše želje u jednom holističkom i erotskom procesu", navodi se na stranici.

BONUS VIDEO:

"NAŠA SPOLJNA POLITIKA ĆE BITI ORIJENTISANA KA VAŠINGTONU!" Politikolog: Marko Đurić je logičan izbor za ministra spoljnih poslova Kurir televizija

(Mondo/U. M.)