Slušaj vest

Grk Dimitrios Kalamaras je vlasnik ozloglašenog restorana na plaži na ostrvu Mikonos u Grčkoj u kojem su cene abnormalno velike zbog čega ga mnogi turisti preziru, piše "Dejli Mejl". Naročito im teško pada zbog njegovog razmetanja luksuznim životom na društvenim mrežama.

Njegov restoran "DK Ojster" dobro zarađuje, a novinari britanskog "Dejli Mejla" otišli su da iz prve ruke provere o čemu se tačno radi. Nisu se predstavili kao novinari, već kao prosečna mušterija koja je želela da da proveri kvalitet restorana o kojem se toliko priča.

Dimitrios Kalamaras (3).jpg
Facebook / ScreenShot 

Ko je Dimitrios Kalamaras?

Dimitros je odrastao na ovom ostrvu gde je njegov deda držao restoran u Platis Gjalosu gde se danas nalazi njegov restoran "DK Ojster". Pored maternjeg, govori još 4 jezika - engleski, francuski, italijanski i španski.

Studije je nastavio u Švajcarskoj 2008. godine gde se preselio na kratko da bi se potom vratio u domovinu kako bi nastavio porodični biznis. Restoran je otvorio 2016. godine i vodi ga sa bratom, a oni imaju u svom vlasništvu i jedan italijanski restoran.

Novinari "Dejli Mejla" otkrili su da u njegovom restoranu ima i skupih havanskih cigara, kao i "kraljevski kavijar". Tu je i riblji odrezak koji je ukrašen listićima jestivog zlata i kavijar beluge koji košta 1.850 evra po kilogramu.

Oženjen je Kristi Tanu sa kojom svuda putuje svojim skupocenim automobilima i privatnim jahtama. Ona je studirala hotelijerstvo u Švajcarskoj, poreklom je iz Atine i često putuju na Karibe, Floridu, u Njujork, London...

Dimitrios Kalamaras (2).jpg
Facebook / ScreenShot 

BONUS VIDEO:

kurir televizija "GRČKA NAJJEFTINIJA, ALI NEMA SMEŠTAJA ZA MALE PARE" Seničić: Sezona bolja nego prošle godine, a OVO JE OMILJENA DESTINACIJA

(MONDO)