Svet

KRVAVA OSVETA OCA NAKON ŠTO SU MU ĆERKU (19) PRODALI U BELO ROBLJE: Uspeo da je spasi, a onda uhvatio krivca i UBIO ga!

Autor Veljko Petranović

Muškarac iz Vašingtona ubio je momka svoje ćerke nakon što je posumnjao da je prodao njegovo dete trgovcima belim robljem u Sijetlu, saopštila je policija.

Suđenje
Izvor: Youtube Printscreen/ 4 News Now

Džon Ajzenman (60) uhapšen je prošlog petka pod optužbom za ubistvo dečka (19) njegove maloletne ćerke 2020. godine, saopštila je policijska uprava Spokejna u ponedeljak.

Vlasti kažu da je u oktobru prošle godine Ajzenman "saznao da je njegova maloletna ćerka navodno prodata organizaciji za seksualnu trgovinu u oblasti Sijetla".

Ajzenman je dobio informacije da dečko njegove ćerke - koga policija nije identifikovala - "možda bila odgovoran za njenu prodaju", rekli su policajci. Ajzenman i njegova verenica tvrdili su da je par otišao u Sijetl i spasao svoju ćerku u oktobru 2020. Policija Spokejna u utorak nije mogla da se dobije za komentar da potvrdi da li je ćerka zaista prodata.

Kada je Ajzenman saznao da će dečko biti negde u gradu Ervej Hajts u novembru 2020. godine, sačekao ga je i suočio se sa njim kada je stigao, navode vlasti.

"Tokom tog susreta Ajzenman je oteo žrtvu, vezao je i stavio u gepek vozila", navodi se u saopštenju policije, dodajući da je Ajzenman "naknadno napao žrtvu udarivši je blokom od šljunka u glavu, a zatim ubadao nožem" do smrti.

Policija kaže da je Ajzenman zatim odvezao vozilo - sa telom unutra - do udaljene oblasti u okrugu Severni Spokejn i ostavio automobil i leš. Telo nije pronađeno sve do prošlog meseca kada je vozilo odvezla u Spokejn "treća strana", koja očigledno nije znala da je telo u gepeku, rekli su policajci. Vozilo je potom napušteno u gradu Everet.

"Dok su bili parkirani na Everetu, pojedinci su preturali po automobilu i uzimali stvari kada su pronašli telo", saopštila je policija. Policajci Policijske uprave Spokejna odgovorili su 22. oktobra na prijavu napuštenog vozila "iz kojeg je dopirao neprijatan miris" i pronašli ljudske ostatke unutra.

Ajzenman je osuđen na kaznu zatvora u okrugu Spokejn. Vlasti kažu da nije imao nedavnih krivičnih dela, niti nasilnu kriminalnu prošlost.

(MONDO)

Tagovi