Svet

JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (11) KOJA JE PREŽIVELA MASAKR: Namazala se krvlju deteta da bi ubica pomislio da je već mrtva!

Autor Uroš Matejić

Devojčica je stavila ruke u krv njene drugarice i namazala se po celom telu kako bi izgledalo kao da je i ona već mrtva.

Izvor: youtube/CNN

Jedanaestogodišnja učenica koja ide u osnovnu školu "Rob" u Uvaldeu u Teksasu, preživela je masovnu pucnjavu koja se dogodila u utorak u toj školi, tako što se premazala krvlju svoje drugarice i pravila se da je mrtva.

Mia Seriljo je rekla za CNN-a da je njen razred gledao crtani "Lilo i Stič" kada je njena učiteljica dobila imejl da je u zgradi došlo do pucnjave. Dok je njena učiteljica prilazila vratima učionice, ubica je već bio tamo. Mia je rekla da je ubica pogledao njenu učiteljicu diretkno u oči, a zatim je počeo da puca kroz prozor na vratima.

Mia je rekla da se "sve brzo odigralo". Po njenim rečima ubica je gurnuo njenu učiteljicu nazad u učionicu, pogledao ju je u oči, i rekao "laku noć", a zatim ju je upucao.

Ona se priseća da je tada počeo da "puca" po učionici, pogodivši njenu drugu učiteljicu i mnoge njene drugove iz razreda. Mia je pogođena krhotinama metaka i ima rane na rukama i glavi. Ubica je zatim otišao u susednu učionicu. Rekla je da je čula još krikova i još više pucnjave, a onda je ubica počeo da "pušta tužnu muziku", dodala je ona.

Ispovest devojčice koja je preživela pucnjavu u Teksasu
Izvor: youtube/CNN

Njena drugarica, za koju je Mija rekla da je prilično sigurna da je već mrtva, krvarila je blizu nje. Rekla je da je stavila ruke u krv njene drugarice i namazala se po celom telu kako bi izgledalo kao da je i ona već mrtva, u strahu da će se ubica vratiti i ubiti je.

Migel Seriljo je rekao za Vašington post da je njegova ćerka zgrabila mobilni telefon iz ruku jedne od njenih ubijenih učiteljica i pozvala hitnu. Salvador Ramos, kojeg je policija likvidirala nakon masakra, ubio je 19 učenika i dva nastavnika, a ranio još 17 ljudi.

(MONDO)