Svet

MONSTRUM SNIMAO ŽENU DOK IMA ODNOSE SA PSOM! U zatvoru imao jeziv doček - procurile bolesne poruke, hteo da siluje decu!

Autor Aleksandar Blagić

Kirjan Parkinson je prebijen u zatvoru nakon što je pokušao da ima intimni odnos sa maloletnikom, a kasnije je utvrđeno istragom da je sa suprugom razmenjiivao poruke o silovanju dece!

Izvor: Facebook/printscreen

Kirjan Parkinson je u zatvoru dve i po godine zbog sek*ualnog zlostavljanja jednog maloletnog lica i zbog snimanja svoje žene koja je imala intimni odnos sa njihovim psom. Kasnije je razgovarao sa svojom ženom Meri Parkinson o silovanju dece i kada su to saznali drugi zatvorenici nakon sprovedene policijske istrage, oni su ga prebili čim je stigao u zatvor. Kirjan Parkinson je obmanjivao maloletnog dečaka i pred njim se go zadovoljavao. Policija je kasnije u istrazi pronašla i niz gorepomenutih jezivih poruka sa njegovom suprugom.

U njegovom telefonu su čak pronađeni brojni snimci u kojima se vide razne žene koje imaju intimne odnose sa životinjama. On je detetu čak nudio novac kako bi maloletno lice imalo sek*ualne odnose sa njim, piše "Dejli Star". Njega je Kraljevski sud u Liverpulu proglasio krivim jer je podsticao dete na sek*ualnu aktivnost. Priznao je i tri tačke optužnice za posedovanje ekstremnih por*ografskih slika i osuđen je na dve i po godine zatvorske kazne.

(MONDO)