Loš marketing

INFLUENSERKU IZBACILI IZ AVIONA ZBOG TEŽINE! SAMO JE HTELA DA ODE KUĆI: Napali je i na aerodromu, sve je snimila VIDEO

Autor Sara Gajić

Poznata infuenserka je bila ponižena od strane avio kompanije jer je izbacila sa leta zbog njene kilaže.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Poznata brazilska nfluenserka koja promoviše pozitivan stav prema svom telu se igrom slučaja našla u Libanu jer joj aviokompanija ne dopušta da se ukrca na let zbog njene kilaže. Prema mišljenju osoblja iz aviokompanije, Julijana je predebela za sedište u ekonomskoj klasi. Poniženje sa kojim Brazilka ne želi da se pomiri i stoga svoje razočarenje deli sa svojim 160.000 pratioca. U svojim objavama, Juliana izveštava da nije imala problema u ekonomskoj klasi na dolaznom letu "Air Francea".

Na povratnom letu drugog prevoznika došlo je do pogrdnog skandala u vezi njenog tela. Zapravo je samo htela otputovati kući, svojoj porodici, ali nisu imali razumevanja. Njenoj majci su napisali da nije dobrodošla je je "visoka" i da je potrebno da se rezerviše poslovno ili mesto u prvoj klasi.

Svi zahtevi i rešenja koje je Julijana predložila su odbijeni pa čak je i isterana sa aerodroma jer je celokupnu situaciju snimala. "Bila sam izuzetno ponižena pred svima samo zato što sam DEBELA! Šteta da Katar dopušta ovakvu diskriminaciju ljudi! DEBELA sam, ali sam i dalje kao i svi. Nije fer da kupim svoju kartu, a onda me ponižavaju, prete mi i sprečavaju leteti",napisala je ona.

(MONDO)