Svet

HOROR! Troje dece stradalo u zaleđenom jezeru, policajac dobio hipotermiju tokom spašavanja - još 2 deteta u vodi?!

Autor Aleksandar Blagić

Troje od četvoro dece koja su upala u jezero u Babs Mil parku u Kinghurstu u Solihalu su preminula, a jedan policajac koji ih je spašavao je prebačen u bolnicu zbog hipotermije.

Izvor: Twitter/Inspector Gadget

Troje od četvoro dece koja su upala u jezero u Babs Mil parku u Kinghurstu u Solihalu u Velikoj Britaniji su preminula. Da podsetimo, četvoro dece je završilo u bolnici nakon srčanog zastoja koji su dobili nakon igranja na zaleđenom jezeru u Velikoj Britaniji, prenosi britanski “Miror”. Deca su se igrala na ledu na jezeru u Babs Mil parku u Kinghurstu u Solihalu, saopštila je policija.

Deca su izvučena iz jezera u kojem je temperatura vode bila ispod nule. Dečake od osam, deset i 11 godina su izvukli spasioci u nedelju popodne iz jezera koje se nalazi kod Birmingema. Njima nažalost nije bilo pomoći, dok je četvrti dečak (6) i dalje u kritičnom stanju u bolnici.

Pretraga jezera se nastavlja zbog iskaza svedoka koji tvrde da je u vodu upalo šestoro dece. Jedan policajac koji je spašavao decu je takođe završio u bolnici zbog hipotermije.

(MONDO)