Svet

DOVEZLA AUTOMOBIL DO POGREŠNE KUĆE, A ONDA JU JE VLASNIK IZREŠETAO! Prijatelji gledali JEZIVU scenu, svi u šoku!

Autor Uroš Matejić

Muškarac je odlučio da izađe napolje sa vatrenim oružjem i puca na auto.

Izvor: GoFundMe/Beth Palleschi/Nikki Thomas

Muškarac i SAD-a optužen je za ubistvo drugog stepena nakon što je pucao i ubio 20-godišnju ženu koja se automobilom greškom dovezla do prilaza njegove kuće. Kejlin Gilis je u subotu bila sa još tri osobe u državi Njujork. Slučajno su ušli u prilaz Kevina Monahana (65) u gradu Hebronu. Kada su hteli da se okrenu, Monahan je pucao na auto, pogodivši Kejlin.

"Ovo je veoma tužan slučaj. Mladi ljudi su tražili kuću prijatelja i završili kod ovog čoveka koji je odlučio da izađe napolje sa vatrenim oružjem i puca na auto. Incident se dogodio u ruralnoj oblasti gde su prilazi kućama često slabo osvetljeni tokom noći. Niko iz grupe nije izašao iz vozila niti pokušao da uđe u Monahanovu kuću pre nego što je otvorio vatru", rekao je šerif okruga Vašington Džefri Marfi na konferenciji za novinare i dodao:

"Očigledno niko iz vozila nije predstavljao pretnju. Nije bilo razloga da se Monahan oseća ugroženim", dodao je on. Saputnici žrtve udaljili su se od kuće nakon pucnjave i potražili pomoć u obližnjem gradu, ali su bolničari konstatovali smrt devojke. "Monahan nije bio voljan da sarađuje sa istragom i odbio je da izađe iz svoje kuće da razgovara sa policijom", saopštila je šerifova kancelarija.

(MONDO)