Svet

"OKRUŽILI SU NAS I LUPALI PO PROZORIMA"! Porodica preživela horor na auto-putu: "Mislila sam da će mužu pucati u glavu"

Autor Aleksandar Blagić

Četvoročlana nemačka porodica doživela je horor na auto-putu prilikom povratka kući.

Izvor: shutterstock/Photo360

Porodica iz Nemačke vraćala se kući auto-putem iz Velesvilera u Saveznu zemlju Saksen-Anhalt i tokom puta, doživeli su pravi horor zbog napada bajkera, piše "Feniks magazin". Majka dvoje dece otkrila je šta se dogodilo.

"Bilo je oko četrdeset do pedeset bajkera. Imali su naočare za sunce i šalove. Pojavili su se kad smo bili blizu Neunkirchena. Hteli smo da se prestrojimo u traku i upalili smo žmigavac. Jedan od njih nam je dao znak rukom da prođemo", priča kroz suze ova žena.

U trenutku kada su krenuli da se prestrojavaju, počinju problemi. Bajkeri su okružili automobil četvoročlane porodice sa svih strana.

"Odjednom su nas okružili i trubili su nam. Onda su nas maltretirali i usporavali. Naterali su nas da stanemo u zaustavnoj traci auto-puta. Vikala sam mužu da zaključa auto. Neki vozači su sišli sa motora, jedan drugome su nešto govorili i prilazili su nam. Zatim su počeli da lupaju po prozorima. Jako smo se uplašili, deca pogotovo", dodaje ova žena.

Potom je jedan bajker izvukao vatreno oružje! Žena se sagla i namestila se ispred svog muža da bi ga zaštitila.

"Nagnula sam se ispred njega jer sam pomislila, ako mu pucaju u glavu, nećemo odavde nikada pobeći", ispričala je preplašena žena.

Njen muž je potom upalio automobil i krenuli su, a vozači motora su ih pratili. Na svu sreću, u jednom trenutku se grupa bajkera isključila sa puta. Na sledećem stajalištu sa odmaralištem, četvoročlana porodica je pozvala policiju i ispričala je šta se dogodilo.

(MONDO)