Svet

POPEO SE NA VRH NEBODERA, A ONDA JE NASTAO HOROR! Kucao je na prozore da bi ušao u zgradu, ali je pomoć kasno stigla

Autor Ivana Vlajković

U Hongkongu je sa vrha nebodera pao poznati francuski influenser Remi Lusidi.

Izvor: Instagram/printscreen/remnigma

Francuski inluenser Remi Lusidi, koji je svoju karijeru izgradio penjući se na najviše zgrade i kule na svetu, stradao je nakon što je pao sa vrha nebodera koji je visok 220 metara. Tragedija se desila na lokaciji u Hongkongu.

Lusidi je na društvenim mrežama bio poznat kao "Remi Enigma". Pre nego što je pao stigao je 68. sprat Tregunter kule od 220 metara. Videla ga je sobarica kako kuca na prozore penthausa kako bi se vratio u zgradu. Pao je pre nego što je pomoć stigla

Pre nego što je počeo da se penje prošao je pripadnike obezbeđenja zgrade tako što im je rekao da ide da poseti prijatelja koji živi na 40. spratu. Osoba koju je naveo je nakon pada izjavila da ga nije poznavala. Ispostavilo se da je Lusidi to rekao kako bi ušao u zgradu. Sve je to jednostavno bila varka da Lusidi zaobiđe obezbeđenje.

Lusidi je izašao iz lifta na 49. spratu i stepenicama se popeo na 68. odnosno na sam vrh. Vrata na krovu su bila zaključana, ali Lusidi ih je na silu otvorio, odlučan da napravi još jednu fotografiju sa krova. Policija je pronašla kameru u kojoj se nalazilo dosta snimaka, kako pišu strani mediji.

Veliki deo snimaka pokazuje kako se kreće na smele uspone bez upotrebe sigurnosnih pojaseva.

BONUS VIDEO: 

(MONDO)