Svet

ATRAKTIVNA POLITIČARKA TRLJALA MEĐUNOŽJE DEČKU U POZORIŠTU! Kamere snimile SKANDAL, ljubavnik se igrao sa njenim GRUDIMA

Autor Uroš Matejić

Loren Bobert (36) je izbačena iz pozorišta zbog seksualnog skandala.

Izvor: Instagram/screenshot/repboebert

Američka republikankaLoren Bobert (36) skinuta je sa liste govornika, uoči budućeg okupljanja konzervativne hrišćanske omladine, nakon što je pre deset dana u Denveru izbačena iz pozorišta zbog seksualnog skandala. Ova desničarska konzervativka, koja je i majka četvoro dece, snimljena je kako usred predstave trlja međunožje svog partnera i uživa u tome što joj on zauzvrat miluje grudi.

Boebert je trenutno usred razvoda, a na predstavu je dovela Kvina Galagera, čoveka sa kojim je ranije izlazila nekoliko meseci. U međuvremenu, atraktivna političarka se izvinila zbog skandala koji je izazvala tokom predstave "Buba džus", a kritikovana je i zbog korišćenja e-cigareta i fotografisanja blicem usred nastupa.

Što se tiče Kvina Galagera, sa kojim je navodno raskinula posle skandala, mediji su otkrili da joj je po mnogo čemu sušta suprotnost. Tako je u članku Gardijana rečeno da je Galager pristalica demokrata, a navedeno je i da je suvlasnik bara u Apsenu gde je LGBTK+ zajednica uvek dobrodošla.

Hvatao političarku za grudi
Izvor: Youtube/FOX31 Denver

BONUS VIDEO:

(MONDO)