"NISAM HTEO DA KU**A DOBIJE SVE" Milioner zapalio luksuznu vilu pa poslao glasovnu poruku

Milioner Frensis MekGirk, inače i profesionalni igrač golfa, zapalio je kuću na obali mora da bi se osvetio bivšoj ženi.

Vostárek Josef / ČTK / Profimedia

Milioner Frensis MekGirk (50) zapalio je kuću na obali mora koja je vredna oko milion dolara da bi se osvetio bivšoj ženi nakon razvoda, piše "Dejli Mejl". Profesionalni igrač golfa bio je suvlasnik kuće sa bivšom suprugom Sarom MekGirk kojoj je ranije slao poruke u kojima je navodio da će izazvati požar koji će "spaliti kuću" do temelja.

"Nisam želeo da ku**a dobije sve", rekao je MekGirk vatrogascima dok su se borili sa požarom na imanju.

On je, navodno, nakon podmetanja požara pokušao da izvrši i samoubistvo. On je u petak osuđen na uslovnu kaznu na sudu u Kenterberiju.

"Sara je bila na večeri u noći incidenta. Znajući da će kuća biti prazna okrivljeni je zaključao vrata i pokušao da podmetne požar koristeći ulje za kuvanje. To mu nije uspelo pa je zapalio neke jastuke u dnevnoj sobi koristeći tečnost za upaljač", navela je Najt.

Na sudu je otkriveno da je tokom incidenta MekGirk slao glasovne poruke svojoj supruzi i opisivao je šta radi. U jednoj poruci je rekao da će baciti psa kroz prozor.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Vatrogasci su lokalizovali požar, ali se još radi na dogašavanju  Kurir

(MONDO/A.B.)