Držala 2 medveda kao ljubimce, jedan pobegao i rastrgao je! Uznemirujući snimak, sin gledao horor u dvorištu

Aljona Masljanova je poginula kada ju je napao medved kog je držala u kavezu u dvorištu.

X/Morbid Knowledge/Screenshot

Čuvenu rusku dreserku medveda ubila je jedna od dve zveri koje je držala u svom domu. Aljona Masljanova (50) umrla je kada je predator pobegao iz kaveza i skoro je pojeo. Tragedija se dogodila u selu Pargolovo, u blizini Sankt Peterburga u Rusiji.

Uznemirujući video prikazuje medvedicu kako hoda oko lokve krvi. Masljanova je bila iz ruske cirkuske dinastije i takođe je nastupala sa medvedima, zajedno sa suprugom Viktorom Masljanovom i sinom Aleksandrom (17).

Tinejdžer je video kako je njegova majka napadnuta dok je hranila medveda i on je uspeo da pobegne, alarmirajući hitnu pomoć. Policija je stigla, ali u početku nije mogla da uđe u prostorije jer je medved šetao oko tela nesrećne žene.

Policija je stajala na krovu i posmatrala uznemirenu zver. Pozvani su lovci koji su upucali medveda, koji nije pokušao da pobegne. Druga zver koju je držala u porodičnoj kući bila je smirena. Ženke medveda su se zvale Varja i Daša.

Ruski istražni komitet saopštio je: "Medved je napao ženu koja je držala dva medveda na svom imanju u selu Pargolovo. Žrtva je preminula na licu mesta. Medveda koji ju je napao ustrelili su policajci. Drugi medved je u ograđenom prostoru i ne predstavlja opasnost za druge. Preminula žena je bila profesionalni krotitelj i divlje životinje su živele sa njom od 2015. godine."

Njen muž je došao na lice mesta nakon što je stigla policija, a policajci su mu zabranili ulazak u područje gde je njegova supruga umrla.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MEDVED TERORIŠE SELO KOD NOVOG PAZARA! Meštani u štrahu za najmilije: Šljive i stoka, to je sitno, ali ŠTA AKO NAPADNE DECU?"  Kurir teleivizija

 (Dejli mejl/MONDO/J.D.)