Skandal trese Ameriku, atraktivna novinarka slala gole fotke Kenediju mlađem! "Lovila ga je, to je opsednutost"

Atraktivna reporterka je "bombardovala" oženjenog političara eksplicitnim fotografijama i video snimcima.

Instagram/olivianuzzix/robertfkennedyjr

Skandal potresa političku scenu u Njujorku nakon što su američki mediji objavili da je 31-godišnja reporterka Olivija Nuci mesecima slala gole fotografije i video snimke 70-godišnjem Robertu Kenediju mlađem! Kako piše Njujork post, nećak ubijenog predsednika Kenedija navodno je u nekoliko navrata blokirao uglednu novinarku, koja se uglavnom bavi političkim temama, ali je posle svake blokade nekako uspevala da dođe do njega i pošalje mu nove materijale. Mladi RFK čak razmišlja i o tužbi.

Kako je počela afera između Olivije i Roberta F. Kenedija mlađeg? Kako dalje pišu, atraktivna reporterka je "bombardovala" oženjenog političara eksplicitnim fotografijama i video snimcima do te mere da ju je blokirao na svim mrežama. Blokirao ju je i na mobilnom telefonu. Inače, ranije je prijavljeno da RFK Mlađi ima 40 ljubavnica u svom mobilnom telefonu. Jedna od njih mu je kasnije postala supruga, glumica Šeril Hajns, sa kojom je i danas u braku. Ali da se vratimo na reporterku Oliviju Nuci. Sve je navodno počelo prošle godine, kada je Nuci bila verena. Upoznala je RFK Mlađeg na jednom događaju i tada su razmenili kontakte.

Nakon jednog komentara koji mu je ostavila na društvenoj mreži, počela je da mu šalje fotografije. Blokirao ju je, a ona mu je poslala mejl i molila ga da je odblokira jer je imala nešto važno da mu kaže. Nakon što ju je odblokirao, dobio je novu dozu eksplicitnog sadržaja. Pa ju je ponovo blokirao. Kako piše post, Nuci je bila uporna. Promenila je mobilne telefone, imejl adrese... Svaki put bi jadni RFK naseo i otvarao poruku ili mejl, a u njima bi bila Nuci u raznim pozama. Džesika Rid Kraus poznaje oboje i kaže da to nema veze sa romansom i da nikada nisu bili u fizičkoj vezi, već da je to čisto "bombardovanje" pornografskim sadržajem. Izvor blizak Kenediju rekao je da je sve počelo kada je Nuci intervjuisala RFK mlađeg.

"Lovila ga je. To je trajalo oko osam meseci. Svaki put kada bi ga pozvala sa drugog broja, on bi otvorio poruku i odmah je blokirao. Pitala me je neke privatne stvari o njemu. Sa kim se viđa, kakvog je raspoloženja i da li zna da li flertuje sa nekim. Nije mi to ličilo na novinarstvo, već na fantaziju. Opsednutost", rekao je njihov zajednički poznanik.

Kada su urednici jednog političkog magazina u Njujorku saznali za slučaj, rekli su joj da ode na odsustvo dok se cela stvar ne ispita. Iako nije spomenula Roberta F. Kenedija mlađeg, Nuci je potvrdila aferu.

"To nikad nije bilo fizički. Žao mi je što to nisam odmah objavila i izvinjavam se onima koje sam razočarala, posebno kolegama u Njujorku", rekla je ona.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"KENEDI NEMA ŠANSE PROTIV BAJDENA!" Đukić smatra da je antivakser najslabiji izazivač: ČAK NI FAMILIJA NIJE UZ NJEGA   Kurir televizija