"Napišite ime na nozi u slučaju smrti" Građani dobili jezivo upozorenje, monstruozna oluja vidi se iz svemira

Uragan Milton juri ka Floridi, a stanovnici Floride dobili su obaveštenje od vlasti da se obeleže na nozi.

Goes-East/Noaa/Planet Pix via ZU / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šef policije na Floridi poslao je poruku svim građanima Floride da i dalje nije kasno da se evakuišu. Da podsetimo, uragan Milton, oluja 4. kategorije sa vetrovima brzine od 250 kilometara na čas, juri ka Floridi, objavio je Nacionalni centar za uragane.

"Nadam se da su svi ozbiljno shvatili upozorenje i da će otići. Kada oluja stigne, na terenu hitnih službi neće biti i bićete prepušteni sami sebi. Napišite svoje ime na nozi da možemo da vas identifikujemo u slučaju smrti", izjavio je on, prenosi "Jutarnji list".

Uragan Milton bi do Floride trebalo da stigne u sredu kasno uveče. Snimljen je iz svemira i na tim fotografijama vidi se njegova razorna snaga koja će napraviti ogromnu štetu, a potencijalno i veliki broj stradalih.

Nakon uragana, Floridi preti i potencijalno opasna zaraza. Reč je o vibrio bakteriji koja se nalazi u toplim vodama pri obali, a ove vode mogle bi da porastu nakon obilnih padavina i poplava.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OSTALA SAM BEZ PORODIČNE KUĆE, KAO DA SU NAS BOMBARDOVALI" Dramatično uključenje Srpkinje iz URAGANOM RAZORENOG AKAPULKA  Kurir TV

(MONDO)