"Impresivno, potpuno drugačije od Srbije": Ovako izgleda Lidl u Portugalu, mnogi su oduševljeni (Video)

Tiktokerka "July on Tour" je izazvala oduševljenje objavivši video iz Lidla u Portugalu, gde su sveži morski plodovi i lokalni specijaliteti poput "pastéis de nata" privukli veliku pažnju njenih pratilaca.

tiktok/julyontour

Tiktokerka "July on Tour" je nedavno objavila video iz Lidla u Portugalu, oduševivši mnoge pratioce. Na snimku se vide škrinje punjene raznim svežim morskim plodovima, poput škampa i školjki, koji su atraktivno predstavljeni.

Pekara, koja se nalazi u Lidlu, nudi portugalske specijalitete kao što je "pastéis de nata", dok je na samouslužnim blagajnama prostor ukrašen šarenim pločicama koje unose živost u ambijent, dajući ovoj trgovini jedinstven karakter u poređenju sa nekim drugim Lidl prodavnicama širom Evrope.

Video je prikupio više od 1,7 miliona pregleda i mnogo komentara. "Lidl u Italiji je takođe neverovatan", "Da, samo u Portugalu", "Plačem u Engleskoj", "Stižem u Portugal", "Tako je i u Španiji", "Previše dobro", "Bukvalno neverovatno", "Moj omiljeni Lidl je na Malti", "Video sam sličnu ponudu u Lidlu u Nemačkoj, nije bila tako bogata, ali ipak", "Impresivno, potpuno drugačije od Srbije".

Kako navodi "International Supermarket News", Lidl prilagođava svoju ponudu lokalnim potrebama i preferencijama. Tako je portugalska trgovina savršen primer bogate ponude svežih morskih plodova, uključujući škampe i školjke. U drugim zemljama, naglasak je na proizvodima koji odražavaju lokalne ukuse i običaje - od specijaliteta u pekarama do sezonskih proizvoda.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"BITKA KOD LIDLA"  Kurir TV